fbpx
Plantegning Zoom

FANTASTISK VILLA PÅ NATURSKØN GRUND I SKELUND

Del bolig

Med nøglerne til dette hjem, der tæller 170 kvm fordelt på to plan, får du intet mindre end den perfekte ramme om familielivet med udsigt til grønne marker og skovarealer. Velkommen hjem!

Villaen, der ligger for enden af Underbakkevej, har i stueplan et stort bryggers med vaskesøjle, pusleplads og ekstra vask, to badeværelser, hvoraf det ene har badekar, en rummelig stue i åben forbindelse til køkkenet samt et godt soveværelse med walk-in. I det store fælles opholdsrum får du flotte gulve og fritliggende bjælker i loftet. Som prikken over i’et bliver du den heldige ejer af en træpilleovn som varmekilde til de kolde, danske vintermåneder. Det stilfulde, højglanskøkken har pæne klinker og masser af skabsplads til køkkenudstyret, foruden fuld funktionalitet med tilhørende opvaskemaskine og 2 ovne. Vinkeltrappen fører dig op på 1. salen, der byder på et repos og to værelser, der oplagte som soveværelser eller kontorplads - og alt efter behov og ønsker, kan de nemt laves til 4 værelser.

Villaen er fra 1984 og fremstår yderst velholdt. Til grunden får du også et værksted/fyrrum med masser af gode kvadratmeter til fri afbenyttelse, hvor der står et pillefyr, der giver billig varme til hele boligen. Facade og tag er nymalet og matcher pænt de nye tagrender på hovedhuset, der er løbende renoveret. Der er en carport, så bilen kan holde i læ for vind og vejr, og som prikken over i’et giver de nye terrassearealer lavet i hårdttræ nogle fantastiske omgivelser til de gode sommermåneder, hvor både grill, møblement og grønne tilføjelser kan stå. Den store grønne have inviterer til masser af boldspil på græsplænen, og buske, træer og en frodig hæk, der omslutter haven, er med til at skabe privatliv. Sidst men ikke minst er der en bred, grusbelagt indkørsel, hvor flere biler fint kan holde parkeret.

Med skov og mark som nabo får du ikke et mere idyllisk landskab at kigge ud på hver morgen, og Skelund er en fredelig landsby, som har et velfungerende foreningsliv og erhvervsdrivende, mens Hadsund har et fint udbud af dagligvarebutikker og specialforretninger. Du har Ålborg Bugt og Ajstrup Bugt en kort køretur væk og kun 8 km. til den lækre badestrand i Øster Hurup, hvis vandudsigten trækker mest, og på omkring 40 min. når du både Aalborg og Randers med et væld af kulturelle aktiviteter og restauranter til weekendturen. Der er desuden gode busforbindelser.

Kontakt os meget gerne for at opleve villaen med en helt særlig beliggenhed. Vi glæder os til at tage imod jer!


Underbakkevej 3, 9560 Hadsund
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
170
Grund:
745
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1984
Ejerudgift pr. md.
1.553 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter