fbpx

Sådan fungerer det

Få langt bedre synlighed når du vil sælge med Brikk. Brikk giver dig langt mere for langt mindre. Her er de 5 enkle skridt til at sælge din bolig med Brikk Ejendomsmægler.

1. Gratis salgsvurdering fra din lokale Brikk vurderingspecialist

Din lokale Brikk vurderingsspecialist kommer hjem til dig og giver en gratis uforpligtende salgsvurdering. Dato og tid kan du bestille direkte online. Vi kommer når det passer dig bedst.

2. Du vælger os og vi kommer og tager billeder og laver plantegning

Hvis du blevet overbevist om at Brikk er den rigtige ejendomsmægler for dig, så starter vi processen med det samme. Det koster 12.500 kr uden fremvisninger eller 19.500 kr med fremvisninger at sælge med Brikk. Derefter kommer vores fotograf, fra et af Danmarks ledende fotofirmaer Zigna, hjem til dig og tager billeder og måler op til plantegning.

3. Din bolig bliver markedsført til tusindvis af mulige købere

95% af alle som vil købe et nyt hjem starter online. Som online eksperter ved vi præcist hvordan man bedst får fat på dem. Dit hjem kommer på Boligsiden og Boliga og mange andre portaler, men vi kører også specielle online kampagner kun for dig og dit hjem.

ejendomgsmægler

4. Find den perfekte køber

Igennem Brikk Hub får du besked med det samme om alt vedrørende dit boligsalg. Det er enkelt og nemt. Du kan vælge selv at vise din bolig frem eller lade os stå for fremvisningerne. Uanset hvad så har du altid en Brikk ekspert der kan hjælpe dig.

5. Du modtager bud, vi forhandler for dig indtil SOLGT!

Brikk forhandler aftalen på plads for dig, sørger for at alle dokumenter er på plads og at handlen bliver lukket. Og når din bolig er solgt har du selvfølgelig fået en god pris på din bolig, men også sparet dig selv tusindvis af kroner på vederlag.

ejendomsmægler