fbpx

Lokale mæglere og specialister

Brikks lokale mæglere og specialister hjælper dig som sælger igennem hele slagsprocessen, fra vurdering til salg. De besvarer desuden alle spørgsmål du sidder inde med, uanset om det omhandler området du bor i, området du flytter til eller blot de forskellige trin i salgs- eller købsforløbet.

Brikks erfarne lokale eksperter

Vores lokale mæglere og specialister er blandt de dygtigste i branchen. Mange er tidligere indehavere og ledere fra de traditionelle kæder og mange har 15 års+ erfaring. Hos Brikk er du derfor i de bedste hænder. Indtast dit postnummer nedenfor for at møde din lokale specialist og mægler i dit område.

Vores eksperter støtter dig igennem hele salgs- og købsforløbet

Så snart du som sælger bestiller en vurdering, får du tilknyttet en lokal Brikk mægler og specialist. Din lokale mægler og specialist starter med at vurdere din bolig og lave en vurderingsrapport. Både før og efter vurderingen har du mulighed for enten at skrive eller ringe til din lokale mægler og specialist hvis du har nogen spørgsmål.

Dette kan du gøre igennem dit kontrolcenter, Brikk Hub, eller blot over telefonen. Efter du har sat din bolig til salg sørger din lokale mægler og specialist for fremvisninger på din bolig (hvis du vælger en pakke med fremvisninger), de forhandler med mulige købere og sørger sammen med vores erfarne sagsbehandlere for at handlen bliver lukket til en pris som du er tilfreds med.

Ærglighed, trygge rammer og gennemsigtighed

Hos Brikk vægter vi ærlighed og trygge rammer højt. Vi går derfor meget op i at give dig gennemsigtighed i alt hvad vi gør. Dette betyder også at du ikke behøver at forhandle pris og vederlag med os. Vi har helt faste gennemsigtige priser på vores pakker (12.500 kr. eller 19.500 kr.) og mange af vores boligsælgere fortæller os at det er en lettelse at slippe for at forhandle pris og vilkår med ejendomsmægler ellers. Vi er dog stadigvæk fleksible i forhold til individuelle ønsker og opfordrer altid sælgere til at snakke med deres lokale mægler og specialist om dette på vurderingen.

Mød din lokale mægler og specialist

Det første fysiske møde med din lokale mægler og specialist er normalt på den vurdering de foretager på din bolig. Denne er naturligvis helt gratis og uforpligtende. Vil du have din bolig vurderet er det simpelt. Tryk på “Få en gratis vurdering” nu og vælg dato og tid i din mæglers og specialists kalender med det samme. Så er aftalen booket og du får en bekræftelse på email og sms.

Bestil en gratis og helt uforpligtende vurdering med din lokale ekspert nu