fbpx

Bedre Marketing = Flere Købere

Idag starter 98% af købere online. Det betyder at ejendomsmæglere, for at sælge boligen skal være dygtige til online marketing. Det er langt fra alle ejendomsmæglere som laver online marketing og nogle af dem som gør, tager flere tusinde kroner for det i tillæg til allerede meget høje vederlag.

Hos Brikk er alt marketing inkluderet i basisprisen og vi gør alt selv. Resultatet er at din bolig bliver set af flere mulige købere.

Fremhævet visning på Boligsiden inkluderet i prisen

Udover at have boligen til salg på Boligsiden og Boliga har vi hos Brikk også fremhævet visning på Boligsiden inkluderet i basis-prisen. Fremhævet visning fører, ifølge Boligsiden selv, til at boligen bliver set af op til 30% flere mulige købere. Da Boligsiden er hvor langt de fleste købere starter, er dette virkeligt noget som kan gøre en forskel.

Marketing på de sociale medier inkluderet i prisen

Hos Brikk har vi marketingskampagner på de sociale medier inkluderet i basis-prisen. Disse tager andre mæglere op til 15.000 kr. ekstra for og får eksterne firmaer til at køre disse kampagner for dem. Hos Brikk er vi digitale eksperter og gør alt selv.

Vi skræddersyer hver annonce og derfor bliver resultatet langt bedre. Vi kører 3 forskellige kampagner for hver bolig og resultatet er at du i gennemsnit får 1100 flere mulige købere, som ikke blot ser din annonce, men som også klikker igennem for at se detaljer om din bolig på Brikks hjemmeside.

Retargeting inkluderet i prisen

Retargeting er en metode til at nå ud til personer, der tidligere har kigget på din bolig. Igennem Retargeting sørger Brikk altså for at bannere med din bolig følger disse mulige købere, når de er inde på andre hjemmesider også. Denne form for marketing er utrolig effektiv da man hele tiden minder folk om lige præcis den bolig som de har set inde på vores hjemmeside.

Adwords kampagner inkluderet i prisen

Hos Brikk kører vi desuden Adwords kampagner for boliger som bliver sat til salg igennem os. Adwords fungerer på den måde at hvis der er nogen der søger på “køb villa Vallensbæk” jamen så kan man blive vist øverst, ved at byde på netop denne søgning. Det er præcis hvad vi gør. På denne måde tiltrækker vi mulige købere, som oftest er yderst relevante.

Køberkartotek

Idag starter købere deres boligsøgning online. Køberkartoteker er derfor langt mindre vigtige end de var før i tiden. Hos Brikk samler vi dog stadig information på mulige købere og vi har automatiseret denne process, så de mulige købere får besked lige så snart vi er ved at sætte en ny bolig til salg.