fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE FAMILIEVILLA I LANDLIGE OMGIVELSER

Del bolig

Leder I efter et hjem, der kan rumme hele familien, og hvor roen kan sænke sig fra første færd? Det kan I få med Storegade 103, der er idyllisk beliggende i udkanten af Klovborg omgivet af grønne vidder.

Den charmerende ville fremtræder med grå og hvide facader, der giver indtrykket af et stemningsfuldt bindingsværk. De fine detaljer fortsætter yderligere i den store og velplejede have, hvor I kan indtage pladsen under pavillonen med en kold drink, eller spille bold med ungerne på den grønne plæne under den blå himmel og solens stråler. Terrassen sætter også scenen for gode grillaftener med lækkert grønt fra jeres eget drivhus, så hvad mere kan man ønske sig. Det skulle da lige være en fornuftig carport og et stort, lyst værksted med eget atelier på førstesalen, så kreativiteten kan slippes fri! Derudover gemmer haven på mange hyggelige kroge, hvor I kan dase og nyde den danske sommer i jeres helt eget paradis.

Familielivet begynder i stueplan, hvor lyse lofter og gulve pryder indretningen kombineret med et stort lysindfald. Særligt den hyggelige stue med brændeovn indbyder til samvær, da I let kan indrette flere zoner med udsigt til både for- og baghaven. Den umiddelbare forbindelse til køkkenet gør også hverdagen bekvem, og herude får I et klassisk design samt en mindre spiseplads.
Husets bryggers er praktisk indrettet med integrerede vaskefaciliteter, og herfra kan I træde ud i den skønne have. Badeværelset fremstår originalt og har tilmed badekar - perfekt for børnefamilien. På første sal finder I tre fornuftige værelser med et dejligt lysindfald samt en mindre repos.

Klovborg er ideelt for børnefamilien, der søger rolige og naturskønne omgivelser, uden at gå på kompromis med afstanden til skole, indkøb og daginstitutioner. Her er nemlig egen friskole, Min Købmand samt børnehave til de mindste kun 700 meter fra hjemmet. Yderligere kan idræt dyrkes i de omkringliggende byer såsom Nørre Snede og Brædstrup, der kan nås på henholdsvis 6 og 13 minutters kørsel, og pendleren kan tilmed let begive sig rundt i landet via de større hovedveje.

Hjertelig velkommen til jeres nye hjem!
Storegade 103, 8765 Klovborg
Pris:
545.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
123
Grund:
800
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1928
Ejerudgift pr. md.
1.452 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter