fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYST, LÆKKERT GULSTENSHUS MIDT I ØLSTED

Del bolig

Det er en skøn boligoplevelse, der venter jer hjemme på Stokrosevej 22, for her bydes I velkommen af et velholdt gulstenshus med byggeåret, 2002, så I overtager et nyere byggeri med moderne løsninger, og indendøre møder I 112 kvadratmeter med rene linjer i indretningen. Det halve dobbelthus kræver minimal vedligeholdelse, og det samme gør den sydvendte gårdhave, så her får I god tid til at nyde tilværelsen. Dette er en oplagt base for såvel parret som den lille børnefamilie, og det kan også være et nyt boligkapitel for seniorerne, der leder efter færre kvadratmeter, nu hvor børnene er fløjet fra reden.

En adresse på Stokrosevej placerer jer lige i hjertet af Ølsted, hvor I bor med skole, pasningstilbud, station og gode indkøbsmuligheder i en radius af 500 meter fra jeres hoveddør, men samtidig flytter I ind i en rolig kulisse, for huset ligger trygt og godt på et lukket vænge. Her kan I parkere få skridt fra jeres indgangsparti, hvilket er praktisk, når I vender hjem med de daglige indkøb.

Huset er indrettet med to indgangspartier, både en entré og et bryggers, der byder på vaskefaciliteter og opbevaringsmuligheder. Herfra folder boligen sig ud med en velkomponeret planløsning, der udnytter pladsen til fulde, så I får bl.a. et stilrent badeværelse med brus og hele tre værelser, hvoraf det ene kan prale af en stor skabsvæg til garderoben.

I hjertet af hjemmet finder I det store, åbne opholdsmiljø, som binder det hele sammen og giver jer et naturligt samlingspunkt. Her får I øje på køkkenet, som præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer, hvilket giver jer et godt eksempel på hjemmets moderne og enkle indretning. Køkkenet er desuden udstyret med en skøn halvø, hvor I kan forberede aftensmaden med frit udsyn over resten af rummet - her vil spots lyse op i loftet!

Som prikken over i’et åbner en dobbeltdør op til jeres private uderum, nemlig den sydvendte gårdhave, som står klar til de varme sommerdage. Fliseterrassen indrammes af et hegn, der sørger for privatlivet, og her er god plads til at nyde grillhygge med familien.

Velkommen hjem!
Stokrosevej 22, 3310 Ølsted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
112
Grund:
178
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2002
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter