fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA VED ROSKILDE FJORD

Del bolig

Velkommen til denne bedårende villa, som med sit elegante ydre og indre ligger tæt ved Roskilde Fjord og stadig tæt på den hyggelige midtby!

Med sine smukke to etager byder villaens stueetage på et dejligt køkken, hvor de to sammenhængende stuer ligger i forlængelse og skaber en elegant glidende overgang mellem rummene. Her finder I også et fint kontor, et bryggers og et skønt badeværelse med separat bruseniche. Oven på møder vi det fordelende alrum med balkon, som leder ud til de tre værelser og det fine badeværelse, som også har separat bruseniche. Gennem den stilfulde entré/hall, hvor der er kælet for detaljen går vi nu ind i det åbne samtalekøkken, hvor de mørke trægulve skaber en vidunderlig kontrast til det lyse køkken. Med udgangen til terrassen har I muligheden for nemt at bringe maden med ud i sommeraftenen. Inde i stuen er der god plads til sofaarrangement og har i stil med køkkenalrummet det samme smukke trægulv, der skaber et lækkert samspil mellem vægge og indretning. Oven på karakteriseres de smukke værelser med charmerende skråvægge, der skaber den helt rigtige hygge og intime stemning ethvert soveværelse bør have!

Ejendommen er fra 2002 og har en skøn vestvendt terrasse med udsigt til havnen, marker og man kan se lidt skov, samt en nem have, hvor de kommende ejere kan slippe fantasien løs! Her ses forskellige muligheder for solrige kroge, plantning af blomsterbede, aftenhygge i orangeriet og måske dyrkning af sydlandske frugter i et nyt drivhus - mulighederne er mange!

Beliggende i den mest charmerende og hyggelige by Frederiksværk får I den perfekte kombination af smuk natur og pæne gågader spækket med historie og dejlige caféer! Kun en kort cykeltur væk og I er tæt på alt i Frederiksværk - lige fra kultur til natur. Her vil I opleve et nærværende og skønt lokalmiljø med masser af takeawaysteder, restauranter, caféer, indkøbsmuligheder, samt den hyggelige havn, forskellige muséer og Gjet kulturhus! Samtidig er I lige ved Roskilde Fjord, som i sig selv er et vidunderligt syn, men som også kan ydermere opleves til havs, hvis du er en haj til kajak eller kano! Alt i alt en underskøn villa beliggende tæt på naturskønne omgivelser, hvor det hyggelige byliv kombineres med den smukke natur.

Sømærkevej 10, 3300 Frederiksværk
Pris:
2.995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
199
Grund:
867
Værelser:
7
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
2002
Ejerudgift pr. md.
3.059 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter