fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG DEJLIG VILLA I HØNG PÅ 150 m2 OG MED 100 m2 MEGET BRUGBAR KÆLDER

Del bolig

Slå dørene op for denne dejlige og meget velholdte villa, hvor I endelig kommer til at forstå meningen af rummelighed og gennemtænkte detaljer - boligen er nemlig inspirerende åben med flotte lyse gulve, højt til loftet og ovenlys. Med 150 kvadratmeter er der nok plads at boltre sig på, hvilket er ideelt for jeres familie.

Kvadratmeterne er fordelt ud på adskillige stuer, værelser, disponible rum i kælderplan samt to badeværelser og et dejligt stort køkken - alt der i symbiotisk samspil skaber et dejligt hjem. Boligen er særligt inspirerende, da I bevæger jer rundt i flere niveauer ved hjælp af den svungne trappe og hems.

Hvis man starter i kælderen, så er der flere gode rum som pt er indrettet med et walk-in-closet, en meget hyggelig bar/vinkælder. Ligeledes er der et stort vaskerum med vaskemaskine og tørretumbler samt badefaciliteter.  Endvidere findes 2 store gode værelser. Virkelig en meget brugbar kælder.

Små detaljer som hvide vægge med struktur og fine finesser som bar i kælderen giver jer en fornemmelse af, at der virkelig er blevet kræset om dette hjem. I boligens stue og køkken er der masser af plads for familien at kokkerere og hygge sig på, og det tidsløse åbne køkken inviterer da også til samvær. Det samme gør den fine stue, hvor brændeovnen står som midtpunkt.

Det arkitektonisk flotte tema fra villaen bliver bragt med udenfor, hvor den flisebelagte terrasse fint omslutter huset og små anlagte stier pryder den ene del af haven. Her er der blevet lagt opmærksomhed i hver detalje, men det er dog stadig muligt at sætte jeres eget præg på haven - eller bare at lade den stå i sin pragt, da den er nem at holde. Haven er derudover omkranset af mur, hvilket gør den dejlig ugeneret - og et ideelt sted at opholde sig til leg og afslapning.

I haven finder I også en helmuret garage, som er oplagt til f.eks bil, værksted, cykler eller diverse fritidsaktiviteter, der kræver lidt mere grej, end hvad der kan være på værelset.

Indkøbsmulighederne er dejligt tæt på idet villaen er placeret overfor Høng Centret, som har et godt udvalg af detailforretninger også indeholder adskillige dagligvarebutikker. Ønskes endnu mere shopping og kultur, er der ikke langt til de større omkring liggende byer Slagelse og Kalundborg.

Med sin beliggenhed i hyggelige Høng er både indkøbsmuligheder, offentlig transport, skole og børnehave under en kilometer væk, hvilket også gør sig gældende for apotek, læge og bibliotek.

I Høng finder I desuden Rævemose og Høng Skov maksimalt tre kilometer fra hjemmet - begge steder der er optimale til familieudflugter og hyggelige gå- eller løbeture. Den friske luft fra skov kan være lige så inspirerende som en lækker villa, og hvis I har brug for at se på vand, befinder både fjorden og Tissø sig kun en lille køretur fra hjemmet.

Mulighederne er der mange af, men størst af dem alle er dog hvad I kan finde i Høng - her finder I et roligt familiehjem.

Slagelsevej 30, 4270 Høng
Pris:
2.595.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
150
Grund:
788
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1948
Ejerudgift pr. md.
2.616 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter