fbpx
Plantegning Zoom

121 KVM STOR HERSKABSLEJLIGHED MED ALTAN OG SUBLIM PLACERING

Del bolig

Lad os tage et nærmere kig på Skovbrynet 2, 1, th – her udbyder vi nemlig nu en 121 kvadratmeter stor andelslejlighed med herskabelige, som står klar til at blive forvandlet til jeres nye drømmehjem.


På adressen præsenteres I først og fremmest for den klassiske rødstensejendom, som huser lejligheden. Bygningen er opført i 1934, og lejligheden ligger på 1. sal, hvilket sikrer jer en hverdag på afstand af gadebilledet samt en virkelig fin udsigt til de mange trækroner i parken lige overfor, som samtidig sikrer privatliv uden indkigsgener. Ja, det giver uden tvivl en helt særlig herlighedsværdi til boligen.


Lejligheden byder på klassiske detaljer såsom stuklofter, trægulve, sprossede vinduespartier samt karnap, og derudover kan vi glæde jer med det faktum, at der tilmed er mulighed for at sætte sit eget præg. I boligens centrum ligger den lange fordelingsentré, og de to stuer en suite vender perfekt mod vest med den fine udsigt til parken. Rummene vil fungere perfekt som spisestue og dagligstue, og karnappen bidrager med kant og karakter til helheden. Planløsningen byder også på to værelser, hvoraf det ene har walk-in-closet, mens det andet giver videre afsæt til lejlighedens altan, der har en god og møblerbar størrelse. Det hele afrundes med et funktionelt køkken og et moderne badeværelse, som bl.a. har væghængt toilet og separat bruseniche.


Med nøglerne til adressen får I ikke kun glæden af en skøn lejlighed, I får også et attraktivt nærmiljø med alle hverdagens fornødenheder lige rundt om hjørnet. Der er kun få hundrede meter til diverse handlemuligheder, tog- og busforbindelserne ved Randers St. samt det spændende butiksliv, som huser noget for enhver smag. I skal heller ikke snydes for grønne arealer, for som vi allerede har nævnt, kommer I til at bo lige overfor den hyggelige park, der i sommermånederne indbyder til alt lige fra aktiviteter til afslapning.


Skovbrynet 2, 1. th., 8900 Randers C
Pris:
265.674 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
121
Grund:
491
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1934
Købspris
265.674 kr.
Boligydelse pr. md.
5.260 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter