fbpx
Plantegning Zoom

VELKOMMEN TIL DENNE SKØNNE VILLA, DER MED SIN GODE BELIGGENHED OG OPTIMALE INDRETNING ER DET OPLAGTE VALG FOR BØRNEFAMILIEN

Del bolig

Boligen fremstår indbydende og indflytningsklar med lyse og behagelige rum, samt en god indretning med separat forældre - og børneafdeling.

Boligen præsenterer sig rigtig flot allerede fra du træder ind i den nyrenoverede lyse entre med vandskurede vægge, nyt klinkegulv samt god skabsplads.

Fra entreen træder du ind i det rummelige køkken-alrum med lyse, tidsløse elementer. Køkkenet indeholder alt hvad I har brug for i hverdagen af hårde hvidevarer og god plads til samvær.

I forlængelse af køkkenet finder du et praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt opbevaringsplads.

Fra køkkenet er der, via en fransk dobbeltdør, adgang til en stor stue med masser af indretningsmuligheder. Stuen har et stort vinduesparti direkte ud til en rummelig havestue, som forlænger sommeren både forår og efterår.

Den vestvendte ende af huset indeholder forældreafdeling med stort soveværelse og direkte adgang til moderne, istandsat badeværelse. I modsatte ende finder du børneafdelingen med tre værelser samt badeværelse med toilet, bruseniche og badekar.

En af boligens mange kvaliteter er også kælderen, med nyt klinkegulv og troll-tekt loft, samt et praktisk depotrum, der kan bruges til mange formål.

Ejendommen har en flot designet have med både græs, bede og lækkert terrassemiljø. På den store, ugenerte sydvendte terrasse, med flere solkroge, kan solen nydes hen over dagen.

Den flisebelagte indkørsel fører hen til en carport med redskabsrum samt praktisk overdækning til cykler.

Erritsø er en levende by, der kan dække børnefamiliens behov for både skole, fritidsaktiviteter, daginstitution og indkøb med blot 550 meter til flere supermarkeder. Området er tæt på skov, strand og lystbådehavn.

Ring eller book en fremvisning før det er for sent – vi glæder os rigtig meget til at vise jer denne bolig


Safirvej 10, 7000 Fredericia
Pris:
2.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
163
Grund:
837
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
2.475 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter