fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE EJENDOM MED OVENLYS OG UNIKKE DETALJER

Del bolig

I Ornebjerg kan I nu blive de heldige ejere af en villa med mange fine detaljer i indretningen. Boligen er oprindeligt fra 1877, og den er under renovering, så I stadig har mulighed for at sætte jeres helt eget præg på den.

Der er opført en spændende stue med synlige bjælker i loftet, og et dejligt lys strømmer ind at rummets mange vinduer, så I kan indrette et stemningsfuldt opholdsrum. Køkkenet er holdt i et klassisk design med hvide fronter, og det ligger i åben forbindelse med endnu en stue eller et alrum, hvor I kan samles til hverdagens måltider. Husets unikke badeværelse med ovenlys er etableret med både bruseniche og badekar, og dertil består stueetagen af teknik- og fyrrum, bryggers, entre og et værelse. Førstesalen er indrettet med tre værelser, som I tilgår fra en stue, og fra det ene værelse er der direkte udgang til en stor altan med en flot udsigt over området.

Med til ejendommen hører en stor terrasse, hvor I kan nyde tilværelsen i sommermånederne, og I har rig mulighed for at anlægge præcis den have, I ønsker. Da terrassen vender mod syd, vil solen stå stærkt her det meste af dagen, og området kan blive det bedste uderum med masser af plads til havemøbler og blomsterkrukker, så I kan slappe af i fredfyldte omgivelser. Der er opført et stort værksted, hvor I kan udfolde en hobby, og i indkørslen er der plads til familiens biler.

I vil blive en del af et hyggeligt landsbyfællesskab med egen børnehave, og der er heller ikke langt til skoven, hvor I kan gå lange ture i det fri. Der er kun fem minutters kørsel ind til Vordingborg, der ud over skole og indkøbsmuligheder, byder på flere specialforretninger, ligesom byens historiske vartegn, Gåsetårnet, er et besøg værd. Med denne beliggenhed får I derfor adgang til det bedste fra både by og land og kan skabe en rar hverdag med kort afstand til alle hverdagens fornødenheder.

Kontakt os gerne for en fremvisning - vi glæder os til at se jer.

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk


Ornebjergvej 42, 4760 Vordingborg
Pris:
1.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
136
Grund:
894
Værelser:
8
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1877
Ejerudgift pr. md.
1.529 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter