fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! FLOT STOR FAMILIEVILLA I GOD STAND MED CA 260 ETAGE METER I HJERTET AF CHARLOTTENLUND

Del bolig

Flot moderniseret på unik skrående grund med flot udsigt.

Der er ikke en finger at sætte på hverken bolig eller beliggenhed, når det kommer til Ordruphøjvej 46, for som adressen indikerer, flytter I ind på en attraktiv adresse i Charlottenlund med gåafstand til skoler, indkøb, natur m.m.

I rammerne af en hyggelig villavej ligger jeres nye hjem: en hvidpudset og yderst velholdt villa fra 1965. Huset indrammes af en grøn forhave, som sørger for privatlivet mod vejen, og så snart I bevæger jer ind på den store grund, vil I opdage, at I får en spændende villa, hvor to etager tilpasser sig det skrånende terræn.

De flotte rammer fortsætter, når I tager turen videre indenfor; her er lys, luft og rigelig plads omkring jer! Der er plads til den store børnefamilie, for stueplanet folder sig ud med fire gode værelser, et oplagt kontor og et nydeligt badeværelse, mens underetagen supplerer med hele to badeværelser og et stort, disponibelt rum, der oplagt kan indrettes til teenageafdeling. Derudover byder underetagen også på et pænt vaskerum og et værksted, hvor I kan få rigelig plads til gør-det-selv-projekterne.

Begge etager er indrettet med hvert deres opholdsmiljø, for en stor del af underetagen er dedikeret til et fantastisk køkken-alrum, mens I på øverste etage finder et indbydende stuemiljø. I får et lækkert køkken, der passer perfekt ind i den smagfulde indretning, og i enden af rummet udgøres hele facaden af brede vinduer, der skaber en flydende overgang til alt det grønne i haven. Ovenpå i stuen vil I for alvor fornemme 60’er-arkitekturens charme, for rummet prydes af en muret pejs, loftet er ført til kip, og I får endnu engang øje på de brede vinduer, som kendetegner denne boligtype.

Også haven er et kapitel for sig, og ligesom huset er den inddelt i to niveauer, som tilsammen giver jer en grøn oase med høje træer, en græsplæne til boldspil samt flere skønne terrasser både oppe og nede. Her kan I følge solen lige fra morgenkaffen til aftenens grillhygge.

Alt det tilsættes den eftertragtede adresse midt mellem de rekreative områder i Dyrehaven, Charlottenlund Fort og tæt på Øresund.

Bestil en fremvisning med det samme.
Ordruphøjvej 46, 2920 Charlottenlund
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
166
Grund:
1069
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1965
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter