fbpx
Plantegning Zoom

LYST FRITIDSIDYL I NATURSKØNNE OMGIVELSER NÆR STRAND, VAND OG HAVN

Del bolig

I rolige, naturskønne omgivelser i gåafstand fra vand, havn og strand ligger et charmerende, velholdt sommerhus, der kan komme til at danne ideelle rammer om jeres mange fremtidige familieferier. Helt klart et kig værd! Sommerhuset er moderniseret, og er i dén grad isoleret til selv de kolde tider, for med hele 320mm isolering i loft, 200mm i gulve samt 120mm i væggene, for ikke at tage om at der er lavenergi-vinduer i huset, så kan er det her altså et sommerhus der kan bruges hele året rundt. Sommerhuset har aldrig været udlejet!

Der er på adressen tale om et velholdt fritidshus fra 1983. Her bidrager den røde træfacade og de hvidindrammede ruder til en masse charme og personlighed på adressen. Både inde og ude er det nemt at se, at der her er blevet passet godt på tingene. Omkring huset udfolder sig en overskuelig, grøn have, der inviterer til leg, afslapning og bålhygge. Haven prydes af fine frugttræer, og her er der også rig mulighed for at anlægge en stor terrasse, så solens stråler kan nydes tilbagelænet.

Indendørs venter 69 veludnyttede kvadratmeter og en planløsning, der giver plads til hele familien. I fordelingsentréen kan sko og overtøj efterlades, og herfra er der fri adgang til hjerterummet, der forener køkken og stuemiljø i ét. I rummet prydes tilværelsen af et flot gulv lagt i sildebensmønster, mens vinduerne bidrager til en fin, grøn udsigt til haven. I sommerens varme tid giver terrassedøren jer anledning til at forbinde sommerhuset inde- og udeliv, mens I i de koldere måneder kan forskanse jer fra kulden ved at tænde op i den hyggelige brændeovn.

I køkkenet møder I et tidløst design, velholdte elementer og alt i hårde hvidevarer.
De resterende kvadratmeter udfolder sig på tre gode soveværelser, et toilet og et rummeligt badeværelse med badekar, plads til vaskefaciliteter og adgang til sauna.

Med dette fritidshus bliver i en del af det hyggelige lokalmiljø på Bogø. På adressen er I omgivet af naturrige omgivelser, der inviterer til en masse gode gå-, løbe- og cykelture i det fri. Fra huset går I nemt til den lokale Dagli’Brugsen, mens der i byen også er forsamlingshus og sejlklub. På adressen kan I nemt tilbagelægge afstanden det hyggelige havnemiljø på gåben, og et stenkast herfra kan I nyde en afslappende dag på stranden. Fra sommerhuset er der blot ti minutters kørsel til Farøbroen, og på en lille time er man via motorvejen i hjertet af København.

Vi glæder os til at vise fristedet og beliggenheden frem for jer!
Østkildevej 8, 4793 Bogø By
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
69
Grund:
931
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1983
Ejerudgift pr. md.
1.146 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter