fbpx
Plantegning Zoom

157 ETAGEMETER, SKØN HAVE OG FORTRYLLENDE UDSIGT OVER NATUR

Del bolig

Velkommen til Ørnstrup Møllevej 22, én af de måske bedste beliggenheder lidt syd for Horsens. Med denne her skønne adresse kommer jeres nye hverdag nemlig til at udspille sig i rolige og trygge rammer med naturen som nærmeste nabo – og dette vidner den udsigten over de langstrakte, grønne vidder selvfølgelig også om.

Ejendommen er opført i 1947, og den råder over 157 etagemeter fordelt over en stueetage og en anvendelig kælder. Men lad os starte med at tage et nærmere kig på udearealerne, for den 789 kvadratmeter store matrikel giver nemlig plads til leg og aktiviteter såvel som afslapning. Haven byder bl.a. på et stort græsareal, træer, bede og et drivhus, hvor I kan dyrke grøntsager – dertil kommer selvfølgelig det store, sydvendte terrassemiljø, som giver direkte afsæt til svalegangen og videre ind til boligen.

Opholdsrummet udgør boligens omdrejningspunkt, og her samles køkken, spisestue og dagligstue med front mod syd, udsigten over naturen kan nydes i allerbedste forstand. Rummets mange kvadratmeter giver gode indretningsmuligheder, og selve køkkenet er opført i lyse materialer med alt i hårde hvidevarer. Som et ekstra plus er der direkte udgang til den hyggelige udestue. Stueetagen byder yderligere på et badeværelse, et fyrrum, en entré og et regulært soveværelse med walk-in-closet, mens kælderen råder over et viktualierum, et vaskerum samt tre disponible rum med gode anvendelsesmuligheder. Det hele afrundes med ejendommens garage og værksted, som vil egne sig perfekt til alt lige fra opbevaring til små gør-det-selv-projekter for familiens handymand.

Som vi allerede har nævnt, er denne beliggenhed velegnet til jer, der ønsker en hyggelig og rolig hverdag omgivet af natur; men hvor der heller ikke er langt ind til Horsens’ byliv. Villaen ligger lige i udkanten af Torsted, og her venter der både dagligvarebutikker, skole, institutioner og fritidsaktiviteter, men der er heller ikke andet end 5 kilometer ind til midtbyen velassorterede handelsliv. Det hele toppes med det faktum, at pendleren har nem og hurtig adgang til motorvejen.


Ørnstrup Møllevej 22, 8781 Stenderup
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
99
Grund:
789
Værelser:
4
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1947
Ejerudgift pr. md.
1.274 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter