fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE FULDT NYMODERNISERET SAMT MED GOD KÆLDER - CENTRALT I SKIVE!

Del bolig

En villa så yndig må være kærlighed ved første blik. Med sit solide udtryk udvendigt og en varm og hjemlig indretning, Detder afspejler årevis af velhold, er huset på Norgaardsvej 96 lige til at flytte ind i for den unge familie, der drømmer om et helstøbt hjem fyldt med en særlig detaljerigdom, som ovenikøbet kan prale af en beliggenhed i et fredeligt villakvarter nær Skive Midtby.

Boligen har på baggrund af den nye moderniseringsgrad et fornuftigt energiforbrug!
Det bør ligeledes bemærkes, at tag, vinduer , køkken, gulve, og lofter m.m. er skiftet i 2018 / 2019.

Opført i 1953 og med alle de klassiske materialer under sit bælte tager huset sig enormt flot ud med bl.a. murstensfacader og tegltag. Mens husets førstehåndsindtryk primært udgøres af facaden, der er en smule tilbagetrukket fra vejen og akkompagneres af en tilhørende garage, gemmer der sig noget af en oase stik mod nord. Her breder græstæppet sig ud med grønne buske til alle sider, som sikrer et privat frirum under åben himmel – ganske nemt at vedligeholde. Huset tilpasser sig i øvrigt den let skrånende grund til perfektion, så kælderen nærmest får status som en underetage, der ligger med dør direkte ud mod det overdækkede terrassemiljø under udestuen.

Inde i selve boligen er der tydeligt gjort en indsats for at skabe en rød tråd i indretningen. Mødet med entréens stribede tapet og pæne trægulve tangerer nærmest en moderne badehotelsatmosfære, og de blå nuancer fortsætter, når køkkenet tages i nærmere øjesyn. Her gemmer de flotte fronter på et væld af skabs- og skuffeplads, for slet ikke at snakke om de hårde hvidevarer, der naturligvis også er blevet plads til. Stueplan rummer desuden et godt badeværelse, et værelse med adgang til udestuen og et selvstændigt stuemiljø med vestvendte vinduespartier, hvor indretningen for alvor får lov at tage form.

Ned ad trappen ligger den høje kælder med sine to store disponible rum, et gangareal med bryggersfaciliteter og endnu et badeværelse: kort sagt alt det, der er behov for, når fremtiden køres i stilling.

Vi er havnet i et villakvarter i den nordlige del af Skive Centrum, hvor mosens grønne arealer ligger praktisk talt i baghaven og er leveringsdygtig i en god portion hverdagsidyl, når man tager turen langs naturstien og indsnuser den friske luft. Her er desuden ikke behov for at gå på kompromis med de daglige fornødenheder, for indenfor 1 km radius er der en god håndfuld indkøbsmuligheder, daginstitution og fodboldbane, mens ungerne kan cykle til skole på under 10 minutter.

Velkommen.

Norgaardsvej 96, 7800 Skive
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
70
Grund:
660
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter