fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! MODERNE FAMILIEVILLA HELT UD TIL FINGERSPIDSERNE

Del bolig

Som en del af en nyere udstykning centralt i Grauballe ligger Nørrekrogen som et lukket vænge, der grænser op til markerne. Særligt er det børnefamilierne, der drages til det rolige nabolag, og det er der flere gode grunde til: udstykningen placerer sig i gåafstand fra daginstitution, skole, idræt og indkøb, og samtidig er der under et kvarter i bil til hjertet af Silkeborg og ligeledes ca. 10 min til motorvejen Århus/Herning – ( og samtidig et godt alternativ til Gødvad/Eriksborg området) -altså er Nørrekrogen 40 en adresse, der har lidt af det hele. 

Her har vi så den udsøgte fornøjelse at åbne hoveddøren for en topmoderne bolig fra 2007, der er et gennemført udstyrsstykke for familien anno 2021, og især hvis I har behov for masser af værelser og god plads til samvær. Husets rene linjer udgøres nemlig af et samlet boligareal på 282 m2 fordelt over et plan, og det er især bemærkelsesværdigt, hvordan det er lykkedes at inkorporere hjemlig charme i de lyde, strømlinede rammer.

Planløsningen udgøres af en møblerbar entré med adgang til det store stuemiljø, der sammen med køkken og viktualierum udgør størstedelen af husets sydlige del sammen med en voksenafdeling bestående af soveværelse, en suite badeværelse og walk-in. Dertil kommer en separat afdeling med husets resterende fire værelser, et badeværelse og et bryggers samt direkte adgang til den store, integrerede garage, hvor bilen næmest får ligeså fine forhold som hele jeres familie!

Stilen er der ikke en finger at sætte på, og den herlige sammenslutning af lyse nuancer og kvalitetsfyldte materialer bliver ved med at overraske som en luksuriøs base for hverdagen. Huset er nemlig både så vedligeholdelsesfrit og rummeligt, som enhver kunne ønske sig, hvor I særligt kan klappe i hænderne over det uimodståelige lysindfald, køkkenets velekviperede indretning og den volumen, der sikrer, at I både kan nyde hinandens selskab og trække jer tilbage, hvis I har brug for et pusterum.

Og mens I kan gå på opdagelse i boligens indre, der bliver ved med at begejstre, er der også et uderum at lade hjerterne smelte til. Grønt, frodigt og pakket ind bag en tæt hæk åbner friheden sig op i form af en vældig træterrasse, der står flot til både plænen og husets solide udtryk, og terrassen vender naturligvis stik mod syd for at fange mest muligt af sommerens sol. Her er tilmed lidt overdække, læhegn og indbygget højbed til krydderurterne, så grillmesteren kan peppe lammet op med hjemmedyrket rosmarin.

Alt i alt en fuldkommen fantastisk bolig med enormt meget på hjerte!

Nørrekrogen 40, 8600 Silkeborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
282
Grund:
960
Værelser:
6
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter