fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR VILLA MED FANTASTISK BELIGGENHED I EJBY - NY PRIS

Del bolig

Velkommen til Nørregade 111, i Ejby – her ligger en skøn parcelhusvilla, der nu kan blive jeres. Boligen er perfekt til familien eller parret, der er kompromisløse med plads og placeringen.

Hjemmets placering er i sandhed ekstraordinær – med en placering i et parcelhusområde er man sikret at kunne nyde tilværelsen i fred og ro – samtidigt er man omringet af skøn natur både på og udenfor matriklen. Men udover den skønne natur og ro, er denne beliggenhed også bekvemmelig for den travle familie, da man har alle hverdagens fornødenheder indenfor 2 km af hoveddøren. Hjemmets placering er i særdeleshed optimal for pendlere, da der kun er 2 minutter til motorvejsforbindelser – samt 2 kilometer til Ejby station, hvorfra der kun er 30 minutter i tog til Odense eller 18 minutter til Fredericia.

Udvendigt bydes man velkommen af det charmerende ydre, med den fine facade og den flotte fuldmurede dobbeltgarage med plads til værksted. Der er også den store have med flotte beplantninger og græsarealer, hvor kun fantasien sætter grænserne for legemulighederne. Men i haven kan man også opholde sig på den store sydvendte terrasse, er delvist overdækket to steder, hvoraf det ene inkluderer en pejs. Herfra kan man desuden nyde alt fra morgenkaffen til et godt glas vin i solens stråler.

Indvendigt fortsætter herlighederne fordelt på 3 plan. Den lyse kælder byder på et stort disponibelt rum og et fyrrum. På stueetagen ligger det flotte køkken har en åben udformning, der dog stadig giver mulighed for at koncentrerer sig om madlavningen – selve elementerne er holdt i en næsten romantisk hvid stil. Stuen er rummelig, og opdeles naturligt i spise- og opholdsstue – og begge rum nyder et imponerende lysindfald gennem de klassiske vinduer, der pryder næsten hele rummets facade – stuen har desuden den hyggelig detalje, at der er en skøn pejs. Derudover tilbyder stueetagen et dejligt badeværelse, der inkluderer separat brus. På førstesalen har man de tre værelser, der alle er lyse og rummelige – der er desuden et disponibelt rum og husets andet badeværelse.
Nørregade 111, 5592 Ejby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
175
Grund:
701
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1907
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter