fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE OG UNIK VILLA MED SJÆL OG FRODIGE OMGIVELSER

Del bolig

Kunne du tænke dig, at bo nabo til Nationalpark Thy? Så er muligheden her, ved at bosætte dig i denne skønne og unikke villa.

Du bydes velkommen indenfor i dette smukke og totalrenoveret hjem, hvor du straks vil opdage de flotte rå murstensvægge og de rå diamantslebne betongulve, hvor den rustikke stil er gennemført i hele huset. Fra entréen er der adgang til boligens bryggers hvor der forefindes vaskearrangement, vaskemaskine og fryser. Huset har tre gode værelser. Èt med udgang til haven. Badeværelset er aldeles imponerende med de rå murstensvægge hele vejen rundt, og med detaljen, hvor en murstensvæg skiller badet fra resten af badeværelset. Et flot vintage-udtryk er – sammen med lysekronen i loftet – med til at skabe en eventyrlig følelse. Køkkenet er åbent med stor kogeø med en rå diamantslebet betonbordplade, samt masser af opbevaringsmuligheder. Opvaskemaskinen er fra det unikke, Italienske mærke SMEG. Emhætten er indbyttet i loftet, som betjenes via fjernbetjening. Køkkenet er integreret med stuen, hvor både det funktionelle og det visuelle er i orden med rummelighed og flotte detaljer. Der forefindes gulvvarme i hele huset, som reguleres via rumfølere.


Til hjemmet hører en god have, med bl.a bålplads, højbede og en lækker solterasse som giver rig mulighed for at skabe hyggelige og sjove udendørs stunder. Selve gårdspladsen er dækket med granit, og her er der også en carport at finde, som videre fører hen til et praktisk fyrrum, hvor husets varmekilde står, et kvalitets pillefyr. Grunden er omringet af frugttræer, buske og høje flotte træer, der giver følelsen af at bo sammen med den friske natur, og har du grønne fingre, er der masser af plads til at gøre brug af dem her.


Ejendommen er placeret på en rolig vej har en storslået og skøn natur som sin nabo, blot 150 m. væk ligger Nationalpark Thy, og stranden ligger kun 7 km. herfra. Skolebussen holder lige ude foran døren, og skole, daginstitutioner og indkøbsmuligheder ligger blot tre kilometer herfra. I løbet af ti minutters kørsel, er du enten i Thisted, eller Hanstholm centrum. Hvis du ikke har bil, skal du ikke gå mere end 100 meter til bus 90, der i løbet af en halv time kan fragte dig til Thisted/Hanstholm st. Er du til surfing, ligger den populære turistby Klitmøller/Cold Hawaii blot 20 km. herfra.


Villaen her er helt sikkert at kig værd, hvis du er på udkig efter et unikt hjem, hvor alt er i orden og indflytningsklar. Her er man ikke gået på kompromis med kvaliteten. 

Nørbyvej 16, 7700 Thisted
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
1100
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1963
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter