fbpx
Plantegning Zoom

215 M2 MODERNE OG INDBYDENDE ETPLANSVILLA MED FLOT ANLAGT HAVE

Del bolig

Er I på udkig efter en nyere, spændende og særdeles flot etplansvilla med en flot anlagt for- og baghave, og hvor naturen nærmest banker på hoveddøren? Så skal I se med nu, da vi har fået fornøjelsen af at præsentere jer for denne mageløse villa, der blev opført i 2015, og som emmer af klasse, karakter og kreativitet.

Allerede ved første møde med jeres nye hjem, garanterer vi jer for, at I bliver lige så forelsket i denne bolig, som vi allerede er. Huset har simpelthen et helt fantastisk udtryk med en æstetisk forhave, hvor der er stisystemer op mod hjemmet, og herimellem er der lagt større sten og diverse blomster, som blot underbygger det positive førstehåndsindtryk. I forlængelse heraf finder I den dobbelte garage med el-porte, hvor der tilmed er vaske- og tørrefaciliteter samt gode opbevaringsmuligheder.

Indenfor præsenteres I for 215 skønne kvadratmeter, heraf 50 m2 dobbelt garage. I tilgår hjemmet enten direkte fra garagen eller fra hoveddøren, der åbnes til en lys og indbydende entré. Når I har hængt overtøjet, kan I bevæge jer videre indenfor, hvor I når til det åbne køkken-alrum, der viser sig med ovenlysvindue, stilrene elementer og god plads til at udfolde jeres gastronomiske evner. Opholdsrummet er bestemt værd at fremhæve, da dette må siges at være et af hjemmets bedste rum, hvorfor der summer af liv, nærvær og tryghed. I får I desuden de bedste forudsætninger for at indrette rummet, som den skønneste opholdsstue, hvor det strålende lysindfald blot vil sætte prikken over i’et. Dertil fås to gode værelser, hvoraf det ene har adgang til eget badeværelse, og slutteligt venter det store soveværelse med walk-in og rummeligt badeværelse med et enormt badekar og separat brus.

Fra opholdsstuen og køkken-alrummet er der direkte udgang til den kæmpemæssige fliseterrasse, hvor I er garanteret solens bedste timer, da terrassen vender mod vest, og herfra kan I fortsætte videre ned til haven. Dette gennemførte hus er oplagt til børnefamilien eller det moderne par, da I får gode ind- og udvendige kvadratmeter.

Beliggenheden er super attraktiv, da Nivå ligger på Øresundskysten, hvoraf området er særligt kendt for rigt dyreliv, det idylliske og maritime havnemiljø samt en dejlig strandpark. Desuden er der blot 500 meter til Nivå Skole Nord, der er gode busforbindelser langs Niverød Kongevej og under ti minutters cykeltur til Nivå Station, der nemt forbinder jer med København.


Niverød Bakke 14, 2990 Nivå
Pris:
6.495.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
165
Grund:
689
Værelser:
5
Energimærke:
A2010
Bygget/ombygget:
2015
Ejerudgift pr. md.
3.556 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter