fbpx
Plantegning Zoom

CHARMERENDE VILLA I HYGGELIGE HJERTING

Del bolig

Vi kan i dag byde børnefamilien velkommen til denne velholdte villa, der foruden den hjemlige sjæl vil være oplagt til at dyrke et mindre liberalt erhverv.

Villaens hvide facader og blå vinduespartier inviterer jer med om i den store have, der fint er indrettet med højbede samt en grøn plæne, hvor børnene kan spille fodbold. Derudover kan I selv finde jer til rette på den sydvendte terrasse, der endda er placeret helt i læ for vinden takket været læhegnet og huset. Sommeren kan således nydes med venner og familie i uforstyrrede omgivelser, mens bøfferne syder på grillen.

Indendørs kan I glæde jer over to etagemeter, hvor især stueplan ubesværet kan rumme eget liberalt erhverv i det funktionelle værksted med indgang fra bryggerset. Ellers kan pladsen udnyttes helt efter jeres behov og ønsker med eksempelvis et stort hobbyrum, spillerum mm. I det rummelige bryggers får I et praktisk flisegulv, integreret vaskeplads samt god opbevaringsplads til overtøjet. Det fine køkken er holdt i lyse nuancer og er indrettet med en mindre spiseplads. Ved at fortsætte ind i stuen vil I blive mødt af et enormt lysindfald fra både vest og øst. Her kan hele familien kan samles foran pejsen eller blot nyde udsigten til den skønne have. Desuden er der masser af plads til de store middagsselskaber ved spisebordet, og på de lune sommeraftener kan I træde ud på terrassen og nyde den friske luft. Endvidere får I i stueplan to indretningsvenlige værelser, et badeværelse samt en entré, hvor den flotte trappe leder op til førstesalen. På førstesalen findes der en repos, tre store værelser, et køkken og et badeværelse, der fremstår velholdt og tidløst med sine hvide elementer.

I kommer til at bosætte jer midt i Hjerting, hvor der er gode muligheder for at komme naboerne ved i Hjerting forsamlingshus, der jævnligt udbyder adskillige kulturelle tilbud, eller I kan rykke den helt store familiefest ind i de hyggelige rammer. Yderligere kan indkøb foretages på 15 minutters kørsel til den lokale SuperBrugsen eller Netto i Brørup eller Jels. Ydermere ligger Røddinge Skole blot 3 km væk - lige så ABC. 

Bestil en fremvisning med det samme.

Mejerivej 8, 6630 Rødding
Pris:
875.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
178
Grund:
941
Værelser:
7
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1908
Ejerudgift pr. md.
1.500 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter