fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DENNE LEJLIGHED BYDER BÅDE PÅ STOR ALTAN OG TAGTERRASSE CENTRALT BELIGGENDE PÅ VESTERBRO!

Del bolig

I hjertet af Vesterbro - mellem Vesterbrogade og Istedgade - finder du dit næste hjem. Her får du storbylivet at føle helt ind i sindet med denne fantastiske beliggenhed; tæt på gaden der aldrig sover og et af byens hyggeligste åndehuller.

Vi skal højt til vejrs her på Matthæusgade, vel og mærket med elevator, hvor du får en dejlig etværelseslejlighed på 47 kvadratmeter, som er utrolig velfordelt på et lækkert stue/køkkenalrum/soveværelse; her får du snildt plads til et sofaarrangement, spisebord og seng. Fra den rummelige stue får du også fornøjelsen af et stort vinduesparti, der går fra gulv-til-loft i hele bredden af lejligheden: her kan du også åbne op og træde ud på din store altan, der også er ligeså bred som lejligheden. På altanen kan du stå og suge byen til dig med udsigt til Sct. Matthæus Kirke, og der er plads nok til bord og stole. I boligens primære opholdsrum får du også fornøjelsen af et smart køkken med en køkkenhalvø, som passer perfekt ind i resten af planløsningen og er af stilrene hvide elementer med mørk bordplade, hvor du finder rigeligt plads i køkkenskabene. Badeværelset er et stort ét for København; det vil gøre mange misundelig, at du har din egen separate bruseniche. Gulvet er prydet med flotte mosaikfliser og væggene i hvide, kvadratiske klinker. Hvad er unikt for denne etværelseslejlighed, er, at du også får et bryggers med i handlen, hvor du finder god plads til opbevaring og vaskefaciliteter. Ud over den store altan er der tilmed fælles tagterrasse med borde- bænkesæt og udsigt over hele københavn.

Med lejlighedens placering midt i storbylivet på Vesterbro får du alle byens fristelser inden for gåafstand. Du kan let trisse ned på Enghavevej, og her kan du så vælge at spankulere enten mod Enghave Plads, hvor du finder et dejligt åndehul med omkringliggende caféer, restauranter, barer og metro. Fra Enghave Plads kan du tage metroen rundt i byen, eller du kan fortsætte op af Istedgade og finde Kødbyen og Hovedbanegården, eller du kan gå mod Vesterbrogade, der også byder på mange spisesteder. Sønder Boulevard ligger også utrolig tæt på dig, hvor du kan finde gode steder at hænge ud, basketballbaner og bordtennisborde, værtshuse og Folkehuset Absalon, der altid har nogle fede arrangementer.

Vil du gerne leve i storbylivets sus og dus, så kan du få det tæt ind på kroppen med denne lejlighed, som leverer alt det, du har brug for.


Matthæusgade 50, 4. 30., 1666 København V
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
47
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter