fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE INDFLYTNINGSKLAR LEJLIGHED MED FLOTTE DETALJER OG 2 ALTANER

Del bolig

Nu kan du blive så heldig at kunne overtage nøglerne til 43 skønne og indflytningsklare kvadratmeter, der ligger lige i hjertet af Valby C - kun 350 meter fra stationen. 

Du flytter ind i en klassisk 30’er-ejendom på Lyshøj Allé, hvor gadebilledet folder sig ud med store fællesarealer, så her er dejligt med luft mellem bygningerne og grønne omgivelser lige udenfor gadedøren. Samtidig ligger din nye lejlighed godt placeret helt oppe på tredje sal, så du bor ugeneret med lang afstand til gadeniveauet, og den høje placering udmønter sig i en herlig udsigt over både gård og gade, hvilket du især vil nyde, når du inden længe slår dig ned i solen på en af dine to altaner! Din lejlighed kan prale af ikke bare ét, men hele to uderum, som giver dig to lækre oaser til sommerdagene.

Lejligheden byder i det hele taget på et væld af gode oplevelser, for du overtager et hjem fuld af dagslys, klassisk charme og spændende detaljer. Det opdager du allerede i entréen, for udover at være indrettet med indbygget skabsplads, får du også straks øje på den fine alkove, der giver dig plads til en dobbeltseng - og alkoven prydes af både en kreativ reol-løsning og en åbning ind mod stuen, så lyset trænger gennem lejligheden.

Badeværelset i New Yorker stil skiller sig ud, for det står fuldstændig tidssvarende med elegante vægge, et lækkert armatur og et stort vinduesparti mod køkkenet. Badeværelset er et godt eksempel på lejlighedens moderne opdateringer, og det samme er køkkenet, som præsenterer sig med hvide, grebsfrie elementer og en lys træbordplade. Derudover er der både opvaskemaskine og indbygget vaskemaskine.

Til slut kommer stuen, der sætter prikken over i’et på en skøn rundtur i et hjem, der er indrettet med sans for detaljen. I stuen fornemmer du for alvor 30’er-arkitekturens sjæl og charme, for rummet prydes af originalt plankegulv, roset i loftet og et ekstra bredt vinduesparti samt udgang til altan.

Alt det tilsættes den eftertragtede Valby-adresse, hvor du som sagt bor helt tæt på stationen, samt den kommende metro ved Ny Ellebjerg, men du har også gåafstand til både Søndermarken og det stemningsfulde byliv på Valby Langgade, Carlsberg/Vesterbro, Frederiksberg have, Spinderiet og Valby park hvor der bliver etableret en strand.


Bestil en fremvisning med det samme.

Lyshøj Allé 19, 3. th., 2500 Valby
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
43
Værelser:
1
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1935
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter