fbpx
Plantegning Zoom

NY UDSTYKKEDE SOMMERHUSGRUNDE

Del bolig

UDLEV SOMMERHUSDRØMMEN VED NATURSKØNNE BJERGE NORDSTRAND

Er I på udkig efter et fristed med plads til afslapning, naturoplevelser og hyggestunder med familien? Og har I en klar forestilling om, hvordan lige netop jeres fritidshus skal se ud, men har I problemer med at finde det? Så finder I svaret nær det attraktive sommerhusområde ved Bjerge Nordstrand, som placerer sig på den naturskønne strækning mellem Slagelse og Kalundborg. Lige her er der gang i et stort grundprojekt. 

Etape 1 i det ny udstykkede område består af 12 sommerhus grunde, markeret med grøn farve, som er beliggende i området omkring Havnemarken, Lyngstien og Bjergevang, 4480 St. Fuglede, og der kan man nu reservere en byggegrund.

Etape 2 blå farve, er på 12 grunde og etape 3 gul farve er også på 12 grunde.

Grundene er ikke byggemodnet. Der er ikke byggepligt.

I kan få det præcis, som I vil have det, når I først kan kalde jer for ejerne af en af de eftertragtede byggegrunde. Måske I drømmer om et moderne, arkitekttegnet fritidshus fuld af komfort og rene linjer, eller måske I forestiller jer en charmerende sommerhusperle med sortmalet træfacade og småsprossede vinduespartier? Mulighederne er mange, og I skal blot slippe fantasien løs.

Sommerhusgrundene placerer sig i en skøn kulisse med åbne marker til alle sider og i direkte forlængelse af det gamle sommerhusområde, som ligger i første parket til Storebælt.

Jeres hus kommer altså til at ligge med gåafstand til sandstranden, hvor badebroen lægger op til en tidlig morgendukkert, og senere på dagen kan hele familien udforske det kuperede naturlandskab med en vandretur eller på cykel. I har heller ikke mere end et kvarter i bil til stemningsfulde Kalundborg, hvor I kan slentre gennem de brostensbelagte stræder og besøge små butikker - eller I kan sætte kurs mod det levende havnemiljø og nyde friskfanget fisk til frokost.

Kontakt ejendomsmæglerfirmaet BRIKK på info@brikk.dk eller 28692223


Lyngstien 1, 4480 Store Fuglede
Pris:
350.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Fritidsgrund
Boligareal:
0
Grund:
1200
Værelser:
0
Energimærke:
Bygget/ombygget:
0
Ejerudgift pr. md.
351 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter