fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIGT OG VELHOLDT BYHUS MED NEM HAVE - FREDFYLDT BELIGGENHED

Del bolig

I Lundby byder vi velkommen til et byhus fra 1886, der fremstår flot og velholdt med en moderne planløsning, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen. Til huset hører en lukket have med terrasse, og der er gode opbevaringsmuligheder i udhuset samt på loftet.

Boligen er gennemsyret af en lys og behagelig stemning, og I kan indrette en charmerende stue med brændeovn, hvor I kan slappe af efter en lang dag på arbejdet. De synlige loftsbjælker bidrager til den gode atmosfære, og der er opført et tidløst køkken, hvor I kan lave mad i rare omgivelser. Der er installeret alt i hårde hvidevarer, så hverdagen bliver så nem og bekvem som muligt, og de indbyggede spots i loftet sikrer et klart lys til rummet. Badeværelset er holdt i stilrent design; det er etableret med en bruseniche, mens der er mulighed for opbevaring i det moderne møblement. I alt har boligen to gode værelser, og dertil finder I en entre, hvorfra I kan tage trappen op til loftet.

Boligen kan desuden anvendes som flexbolig, det betyder for dig, at du som ejer kan bruge boligen som fritidsbolig. Og du kan på et senere tidspunkt vende tilbage til helårsbeboelse ude yderligere ansøgninger.

Haven bliver det fineste sted at nyde sommeren, hvor der er en fantastisk terrasse, hvor I kan slappe af i det fri. Det er en nem have at vedligeholde, der primært består af en græsplæne, og terrassen mellem udhuset og boligen bliver det hyggeligste uderum med lidt havemøbler og blomsterkrukker. Udhuset består af to disponible rum til for eksempel opbevaring, og derudover er der etableret et skur og en garage på grunden.

Lundby er en levende landsby med både skoler, daginstitution og offentlig transport, der udover gode busforbindelser inkluderer en togstation, hvor turen blandt andet kan gå til Næstved. Med fem minutters kørsel til det nærmeste supermarked i Bårse kan I nemt foretage de daglige indkøb, og derudover er I havnet på en beliggenhed med nærhed til naturen. Placeringen vil også tilfredsstille pendlerne med under ti minutter til motorvejen, som hurtigt kan tage jer til andre dele af Sjælland.

En velholdt ejendom, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os gerne for en fremvisning..


Lundby Hovedgade 144, 4750 Lundby
Pris:
1.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
84
Grund:
339
Værelser:
3
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1886
Ejerudgift pr. md.
1.269 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter