fbpx
Plantegning Zoom

VELHOLDT FRITIDSHUS MED STORT ANNEKS I NORDVESTSJÆLLAND

Del bolig


Er I på jagt efter et fritidshus, der skal leve op til både praktiske og æstetiske krav i håb om at finde den helt rette sommerstemning? Så har vi her et rigtig godt bud på jeres kommende feriedestination! Adressen siger Lokesvej 21, og I befinder jer på en naturskøn grund med et charmerende sommerhus på 55 kvm fra 2007, samt et større anneks som efter en renovering vil fremstå som en fin gæstehytte.

Huset er ideelt placeret i yderste række i det store sommerhusområde ud til Sejerø Bugten og ud mod markerne og den storslåede danske natur. Med denne beliggenhed er I tæt på de mange grønne områder samtidig med, at I stadig kun har en kort cykeltur til vandet - og hvad siger sommerferie mere end sand mellem tæerne og bølgebrus? Ingenting - her kan ungerne bruge timevis på at lege på de børnevenlige strande, mens de voksne nyder solen og afbrækket fra den ellers travle hverdag.

En af de mange fordele ved at bo i et attraktivt sommerhusområde er, at I både finder Dagli Brugsen og velbesøgt spisested tæt på. Dette betyder, at I på jeres aftentur kan gå ned og få en is samtidig med, at I hilser på naboerne! Hvis I ønsker et lidt større udvalg i special- og dagligvarebutikker, skal I kun køre de godt 4 km til byen Vig, der er mest kendt for sin årlige festival. Her i byen finder I også station med forbindelse til Holbæk og Nykøbing Sj. Hvis I er mere til naturoplevelser, er der et utal af muligheder i området - som f.eks. Sejerø, Nekselø og Sjællands Odde. I må heller ikke gå glip af en dagsudflugt til Sommerland Sjælland, hvor I trygt kan slippe børnene fri! Som en bonus ligger huset her kun godt en times kørsel fra København og dens mange kulturelle og gastronomiske oplevelser!

Allerede når I kommer kørende af den rolige grusvej, sænker freden sig over bilen, og I er nu langt væk fra storby og stress! Huset, der venter jer, byder på den helt perfekte stemning og ro i de dejlige, grønne omgivelser. Haven ligger op til boldspil og leg, mens den store terrasse i 2 plan giver plads til fordybelse hver for sig eller kvalitetstid sammen med god mad og brætspil.

Husets veldisponerede plantegning formår at udnytte de 55 kvm rigtig godt, og I kan her se frem til 2 gode værelser, et rummeligt og rustikt badeværelse, en god entré med plads til opbevaring af jakker og fodtøj samt et dejligt køkken i åben forbindelse med stuen, der samler alle husets kvaliteter og forener dem i et skønt fællesrum med direkte udgang til terrassen. Den dejlige og lyse stue er beklædt med flot trægulv og loft, der bidrager til den helt rette atmosfære!

Velkommen til jeres nye sommeridyl!


Lokesvej 21, 4560 Vig
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
55
Grund:
1261
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1979
Ejerudgift pr. md.
1.380 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter