fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØNT FRITIDSHUS OMGIVET AF HYGGE OG DEJLIG NATUR - 40 m2 + 10 m2 udestue ej registreret på BBR endnu

Del bolig

Dette skønne og charmerende fritidshus slår dørene op, og byder dig velkommen til et fristed med alle forudsætninger for at skabe en hyggelig atmosfære.

Det er tydligt, at der er passet rigtig godt på ejendommen, og den er løbende blevet vedligeholdt, så den fremstår i smuk stand. Fritidshuset har en glimrende beliggenhed på grunden, da det er privat uden at være aflukket, og derfor fungerer som det perfekte åndehul. Der er både et hyggeligt bålsted og en fin køkkenhave at finde samt den store træterrasse, hvor solen kan nydes dagen lang. Tilhørende ejendommen er et fint aneks, som bidrager til flere sovepladser, og et rummeligt skur, der blandt andet kan opbevare haveredskaber, cykler, surfboards eller noget helt fjerde.

Den skønne fritidsbolig byder på en fantastisk stue med træbeklædte vægge, og her vil man på kolde dage eller aftener kunne varme sig og nyde lyden af knitrende træ fra brændeovnen. Boligen er nænsomt vedligeholdt med respekt for den oprindelige stil, der både skaber et velfungerende og autentisk fritidshus. I forlængelse af stuen finder man det åbne køkken, der i bedste sommerhus-stil nærmest inviterer til at bage æbletærte eller andre lækkerier. Fritidsboligen er super charmerende, og man kan næsten forestille sig de gode middage eller afslapningen med en spændende bog i den lyse udestue. Boligens soveværelse er pænt med samme træbeklædte vægge, og fra entréen kan man gå til det lækre badeværelse fra 2021, som har flotte hvide klinker, separat bruser og ikke mindst gulvvarme.

Ejendommen befinder sig i et veletableret sommerhusområde, hvor der er masser af skøn natur tæt på. Der er ikke mere end 450 meter til Nordskoven, hvor du kan kaste dig over en lækker hjemmesmurt madpakke, og hvis du fra fritidshuset går omtrent fem minutter ned mod vandet, vil du komme til en dejlig badestrand med lavt vand, hvor det vil være muligt for børn at lege. Hvis du er til kitesurfing, ligger Sjællands bedste spot lige i nærheden ved Landerslev og Dalby Huse. Af andre attraktioner kan Jægerspris Slot og Frederikssund Golfklub nævnes, og derudover er der kun en kort køretur på syv minutter ind til Jægerspris, hvor der både er skole og indkøbsmuligheder.

Autencitet og hygge er nøgleord, der beskriver dette pragtfulde fritidshus, hvor du kan slå fødderne op og slappe af i prægtige omgivelser.


Lille Fjordvej 11, 3630 Jægerspris
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
40
Grund:
1208
Værelser:
2
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1968
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter