fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! INDFLYTNINGSKLART ENDERÆKKEHUS MED LYS OG MODERNE INDRETNING

Del bolig

Hører I til blandt førstegangskøbere eller unge børnefamilier, der leder efter næste boligkapitel, og handler boligdrømmene om hus og have i familievenlige omgivelser? Så har I heldet med jer, for lige nu udbydes et indflytningsklart enderækkehus på Kringelhøj 6A, hvor I kan glæde jer over den lækre bolig, den dejlige have og ikke mindst adressen, der placerer jer i de trygge rammer af et lukket vænge i det sydvestlige Aalborg.


I flytter tæt på naturen, som folder sig ud i direkte forlængelse af det hyggelige vænge, og samtidig bor I med gåafstand til indkøb, nærmeste daginstitution og Mulighedernes Park, der giver nærområdet et rekreativt område med grønne omgivelser og aktiviteter for børn i alle aldre. Skolen er der heller ikke lang vej til, og trænger I til at mærke storbylivets puls, kan I køre til centrum på kun ti minutter. Kan I bede om mere?


Hjemme på Kringelhøj venter det velholdte rødstenshus, som nu kan blive jeres. Huset er opført i 1995, og det ligger i en lille række bestående af kun to huse, så der er faktisk tale om et tvillingehus med naboer til kun den ene side. Med i boligpakken hører også en carport og den aflukkede have, som bliver jeres faste base på varme sommerdage. Haven er indrettet med en fin fliseterrasse samt en græsplæne, der giver plads til børnenes leg, og I kan glæde jer over, at uderummet kræver minimal vedligeholdelse, så der er god tid til at slappe af og nyde sommervejret.


De indbydende omgivelser fortsætter indendøre, hvor boligen folder sig ud med 115 kvadratmeter fordelt over to etager. Overalt vil I møde en skøn rumfornemmelse samt en lys, moderne indretning fuld af rene linjer og tidssvarende design. Et godt eksempel ses på førstesalens nydelige badeværelse, som desuden er indrettet med bruseniche. Badeværelset har selskab af husets tre lyse værelser, hvoraf det ene har adgang til en hems.


Pladsen er udnyttet til fulde, så planløsningen lader intet tilbage at ønske. Stueplanet supplerer således med både et bryggers, et stilrent gæstetoilet og det store, åbne opholdsrum, de fleste drømmer om. Køkken-alrum og stue ligger ud i ét, hvilket giver jer et ægte leverum med plads til hverdagslivet og med plads til at samle familien. Her i stuen vil I nyde effekten af den store mængde dagslys, der strømmer ind gennem de brede vinduer, mens terrassedøren skaber en flydende overgang til udelivet. 


Velkommen til jeres nye boligkapitel.


Kringelhøj 6A, 9200 Aalborg SV
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
115
Grund:
237
Værelser:
4
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1995
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter