fbpx
Plantegning Zoom

TJEKKET FRITIDSHUS TÆT PÅ RØMØ STRAND

Del bolig

Velkommen til dette stilrene 97 m2 fritidshus midt i et hyggeligt ferieområde, hvor et hav af oplevelser venter på at blive udlevet!

Når vi træder indenfor, mødes vi først af det autentiske køkkenalrum, der står strålende frem af det bragende lysindfald. Det lækre stengulv, samt brændeovnen giver en lækker og fin kontrast til køkkenets hvide elegante udtryk, og skaber en intim feriestemning. De rå udtryk fortsætter ud på badeværelset, hvor den sofistikerede sten-bruseniche giver badeværelsets hvide udtryk en ekstra kant. Bevæger vi os ind på værelserne følger samme smagfulde udtryk og skaber en smuk samhørighed i stueetagen. Vi træder nu op ovenpå, hvor store flotte panoramavinduer møder vores øjne og stuen lyses op. De store vinduer og døren fører ud til en lækker terrasse, som præsenterer sig som det oplagte sted at solbade.

Ejendommen er fra 2007 og har en grundstørrelse på 674 m2, som fordeles på de to sydvendte terrasser. Ejendommen er omgivet af sand og siv, som skaber en følelse af at være midt i naturen og tæt på stranden.

I området venter masser af gode ferieoplevelser for hele familien! I nærområdet finder I både gode indkøbsmuligheder, restauranter, butikker, den lokale fiskemand mindre end 800 m væk fra sommerhuset. Derudover byder Rømø på et hav af gode strande, såsom Rømø Sønderstrand, Lakolk strand, som begge underskønne perler der i den grad bør opleves! Den tætteste finder I blot 500 m væk, hvor børnene kan lege i de smukke klitter, mens I slapper af til lyden af havets brusen. Her kan I stoppe forbi Rømø havn og få en is i solen. Hvis I ønsker flere oplevelser i naturen, byder Rømø på en masse gode udkigsposter, historiske bunkere og plantager, hvor I kan blive i ét med naturen og fortiden for en stund. Alt i alt en oplagt feriedestination, hvor alle i familien bliver tilgodeset. God fornøjelse!
Klokkelyngvej 28, 6792 Rømø
Pris:
1.295.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Sommerhus
Boligareal:
97
Grund:
0
Værelser:
4
Energimærke:
Bygget/ombygget:
2007
Ejerudgift pr. md.
1.903 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter