fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

BYNÆR ADRESSE I FØRSTE PARKET TIL MARKERNE

Det tager under ti minutter at køre fra centrum af Skive til jeres nye adresse, Katrinevej 120, som placerer jer i bydelen, Vinde - og på den korte tid vil I opleve, at bylivet skiftes ud med fred, ro og skøn natur. Jeres nye hjem ligger nemlig i de trygge rammer af en lang, lukket villavej i første parket til de åbne marker, så I får bogstavelig talt naturen som nabo. Samtidig har I cykelafstand til alle de daglige gøremål og altså en kort køretur ind til caféer og butikker i bymidten.

Hjemme på adressen bliver I taget godt imod af en klassisk 70’er-villa, der står med en traditionel gulstensfacade og hvide vinduesrammer, og i samme stil finder I den murede garage, der for enden af indkørslen står klar til bilen. Huset ligger på en 966 kvadratmeter stor grund, så der er luft omkring jer og rigeligt med plads til udelivet i den dejlige have, som på modsatte side folder sig ud med sol og grønne omgivelser.

Indendøre venter boligen, som byder på 112 veludnyttede kvadratmeter i ét plan, og de vil tiltrække såvel parret som den lille børnefamilie - måske er det næste boligkapitel for de unge førstegangskøbere, der drømmer om at blive husejere?

Den gode planløsning giver jer blandt andet en separat afdeling, hvor husets tre værelser har selskab af et nydeligt badeværelse indrettet i grå og hvide nuancer, og et badekar sætter prikken over i’et. Derudover får I nogle praktiske kvadratmeter i form af et bryggers, hvor der kan blive plads til både vaskefaciliteter, opbevaringsløsninger og børnenes skoletasker, og bryggerset ligger optimalt med direkte forbindelse til køkkenet.

Hjemmets opholdsrum tæller et hyggeligt spisekøkken, der åbner op til den lyse stue, så der er fokus på samværet - og i stuen vil den charmerende brændeovn bidrage til den gode stemning! Samtidig åbnes der op til nogle fine bonuskvadratmeter i udestuen, som giver jer et ekstra opholdsrum fra forår til sensommer, og de mange vinduer skaber en flydende overgang til haven. Når sommeren kommer, rykkes tilværelsen udenfor, hvor den store græsplæne giver plads til boldspil, mens de fine terrasser lader jer følge solen dagen lang.

Velkommen hjem til Katrinevej 120.
Katrinevej 120, 7800 Skive
Pris:
925.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
112
Grund:
966
Værelser:
4
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
1.628 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter