fbpx
Plantegning Zoom

HÅNDVÆRKERTILBUD - CENTRALT BELIGGENDE MED STORT POTENTIALE - UNIK MULIGHED - 162 KVM!

Del bolig

SÆLGER HAR INDHENTET BYGGETILLADELSE TIL OMKONVERTERING FRA ERHVERV TIL BOLIG!

På en central adresse i Vanløse udbyder vi en lejlighed, der tidligere har været erhvervslokaler. Her kommer I selv til at bestemme opdelingen af boligen, og det er muligt, at se en alternativ plantegning, der viser, hvordan den kan opføres.

Som lejligheden ser ud nu, er der to store lokaler i stueplan, mens den høje og tørre kælderetage byder på 45 kvm, der for eksempel kan anvendes som kontor eller teenageafdeling. Her er der et fint lysindfald, så der virkelig kan skabes en meget anvendelig kælderetage, hvor trappen går direkte op til lejlighedens stueplan. Alt er fjernet i lokalerne, så de står klar til ombygning, og I har dermed en unik mulighed for at få jeres boligdrømme til at gå i opfyldelse. Hvad med et lækkert køkken-alrum med sildebensparket? Eller et rummeligt badeværelse med separat brus og gulvvarme? Her får I det præcis, som I vil have det!

I bliver en del af en ejendom fra 1932, der har en god placering i forhold til solen, så lejligheden derfor får masser af lys ind fra syd. Bygningen er holdt i røde mursten, og der er anlagt et hyggeligt gårdmiljø med lidt have, ligesom alle praktiske funktioner også er på plads.

Vanløse er en dejlig forstad med et rigt forretningsliv, der ligger i gåafstand fra ejendommen. Bycentret, Kronen, tilbyder et bredt udvalg af specialbutikker, ligesom I også finder et supermarked, en bager og flere spisesteder i bygningen. Med kort afstand til både skoler og daginstitutioner har området vitterligt alt, hvad I får brug for i hverdagen, og det lokale kulturhus og bibliotek bidrager til en levende bydel, hvor I kan tage del i fællesskabet. Damhussøen er et skønt område at gå tur i, når der skal ske noget mere, ligesom engen også er et spændende grønt areal med legeplads og boldbaner. Desuden ligger Vanløse Station blot seks minutters gang væk, så det vil være nemt at benytte den offentlige transport, der her inkluderer bus, s-tog og metro.

Jydeholmen 22, st. th., 2720 Vanløse
Pris:
3.775.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
80
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1932
Ejerudgift pr. md.
5.847 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter