fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STOR OG LYS ANDEL I HJERTET AF ESBJERG

Del bolig

I en andelsbolig på Jeppe Aakjærs Alle 1B, st. tv. har vi fornøjelsen af at vise dig, hvordan en ideel bolig ser ud, uanset om du er senior, single, studerende eller smaskforelsket. Lejligheden er beliggende i stueplan af ejendommen og kan derfor prale af at have egen terrasse, mens beliggenheden i gåafstand fra Downtown Esbjerg sidder lige i skabet.

Du træder ind i boligen, der med det samme åbner sig op som et hjem fuld af lys, hvilket måske overrasker dig, da du jo befinder dig i stueetagen. Men den er god nok: dagslyset strømmer ind, da ejendommen ligger stort set ugeneret og vender helt rigtigt i forhold til solen, og den 110 m2 breder sig ufortrødent ud med en møblerbar fordelingsentré, vinkelstue, to værelser, køkken, badeværelse og terrassemiljø stik mod syd. Der er tilmed en rigtig venlig atmosfære, der især udspringer fra det lyse materialevalg, hvor køkkenet står som et særligt højdepunkt. Her træder de pæne træfronter frem sammen med de hårde hvidevarer og det nydelige gulv, der snildt får plads til et mindre spiseafsnit. Stilen fortsætter på det hvide flisebadeværelse med separat brus og vaskesøjle, der fuldender alle de praktiske behov.

Og selvom netop praktiske behov er gode at få opfyldt, er der ikke noget, der slår den store stue. Her er indretningsvenligheden i top, og uanset om du vil indrette med en hjørnesofa, der siger Spar To, eller om du vil have et hyggeligt læsehjørne, så kan du få plads til det. Og så er der jo terrassen, hvor du kan grille og nyde solen, og hvor du faktisk får masser af mulighed for at invitere en større samling af venner over på spisning i aftensolen.

Når “hjemme” er Jeppe Aakjærs Alle, betyder det, at der er masser af gode parkeringsmuligheder lige foran hoveddøren og grønne fællesområder for store og små. Ejendommen er en solid og velholdt sag fra 1996, der placerer sig enormt fordelagtigt på grænsen mellem byliv og fredelig ro. Langs Storegade er der flere indkøbsmuligheder, pizzeria og små forretninger, mens bussen går mod centrum af byen og fragter dig ind til Esbjerg Banegård på under 10 minutter. Her åbner byens væld af kulturelle muligheder og spændende shoppingfaciliteter sig op, og skal du bare nyde en frisk brise, er intet så godt som en spadseretur på havnen.

Ja, boligen er virkelig fuld af muligheder – kom selv og oplev den på Jeppe Aakjærs Alle!
Jeppe Aakjærs Alle 1B, ST. tv., 6700 Esbjerg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Andelsbolig
Boligareal:
110
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1996
Købspris
0 kr.
Boligydelse pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter