fbpx
Plantegning Zoom

SOMMERPERLE MED SKØN PRIVAT HAVE I NATURSKØNNE OMGIVELSER

Del bolig

I naturskønne omgivelser med behørig afstand til vand og strand ligger en fritidsbolig fra 2005. Her er I kun 11,5 kilometer fra hovedstadens hjerte, og på grunden er der alle muligheder for at nyde roen, solen og hinanden. Velkommen indenfor!

På Hf Sønderbro kommer I til at holde ferie i rolige omgivelser. Fritidsperlen er fint iklædt en blå facade, der sammen med de hvidindrammede ruder bidrager til en masse personlighed og charme på grunden. Omkring huset udfolder sig en dejlig, overskuelig have, der giver god plads til ren afslapning.

Fritidshuset er opdelt i to sektioner - en soveafdeling og en afdeling med køkken og stue. I soveafdelingen kan I nyde et stort soveværelse, hvor vinduer bidrager til en grøn udsigt til haven. Her er også et lyst badeværelse med separat bruseniche.

I den anden sektion samles familiens fælles anliggender i ét stort rum, der forener køkken og stuemiljø. Her kan I nyde et hyggeligt loft-til-kip, mens der i køkkenet venter jer et tidløst design og velholdte elementer. Fra stuen giver døren jer anledning til at forbinde husets inde- og udeliv ved at integrere det grønne som en del af rummet.

På denne adresse kan I holde ferie i naturskønne omgivelser med behørig afstand til strand og vand. Huset er velplaceret blot 11,5 kilometer fra Indre By, hvilket gør fritidsboligen til en attraktiv familiedestination selv i weekenderne. Hopper I på cyklen, kan I nå stranden og vandet på et kvarter, mens der for golfentusiasterne heller ej er langt til Dragør Golfklub. Fra adressen har I kun 3,4 kilometer til indkøb, mens I også kan køre til Dragør midtby på små otte minutter. Ikke langt fra midtbyen venter den hyggelige lystbådehavn, og i den modsatte retning inviterer Kalvebod Fælled til et hav af gode gå-, løbe- og cykelture i det fri.

Bestil en fremvisning med det samme.
Hf. Sønderbro 22, 2791 Dragør
Pris:
1.145.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Kolonihavehus
Boligareal:
42
Grund:
0
Værelser:
3
Energimærke:
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
681 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter