fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! SKØN OG CHARMERENDE VILLA MED DEJLIG HAVE

Del bolig

Velkommen til Hagestedvej 1, en vidunderlig villa beliggende blandt fantastiske marker og med en super skøn terrasse.

Med sine smukke 138 m2 med 1.sal, inviteres vi indenfor til en charmerende stue i forlængelse af køkkenet, tre gode værelser,  badeværelse, med gulvvarme, et bryggers og to værksteder.

Vi ledes gennem entreen ind i stuen, der med sine sprossede vinduer tildeler rummet et fantastisk lysindfald, som spreder sig fra gulv til loft. Fra stuen er der direkte udgang til den solrige terrasse og giver rummets charmerende stil en særlig luftighed. Vi ledes gennem stuen og ind i køkkenet, som er perfekt placeret ift. stuens spisebord og udgangen til terrassen. Ovenpå fortsætter villaens gennemgående stil i de to gode værelser, hvor synlige bjælker og dekorative malede vægge går igen.

Ejendommen er fra 1910 og har et grundareal på 960 m2, der smukt fordeler sig på den skønne terrasse med mulighed for overdækning og på vidunderlige have, der byder på loungeområde og et dejligt anneks. Ejendommens to værksteder står til fri afbenyttelse og kan anvendes til diverse projekter eller blot til opbevaring. Desuden indeholder ejendommen en overdækket carport.

Beliggende midt i Gislinge vil I opleve at blive en del af lokalmiljøet, hvor marker og natur smukt omkranser byens intime atmosfære. I dette område er turen rundt om Gislinge en naturoplevelse i sig selv, hvor den danske natur viser sig fra sin bedste side. Hvis I ønsker mere natur findes både skove og Lammefjorden blot 10-15 min væk i bil som også er naturperler, der i sandhed bør opleves. Tæt på indkøbsmuligheder, lokal bager, bar, cafe, kro, vinhandel, gode daginstitutioner og skoler, og meget mere har I alt, hvad I har brug for og samtidig muligheden for at søge mod Holbæk til den større shopping.

Alt i alt en underskøn villa beliggende midt i idyllisk dansk natur, samt tæt på indkøb og restauranter.



Hagestedvej 1, 4532 Gislinge
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
122
Grund:
960
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1910
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter