fbpx
Plantegning Zoom

MODERNE VILLA I HISTORISKE JELLING

Del bolig

Her får I en villa i dejlige omgivelser beliggende i et populært og børnevenligt villakvarter – Jelling byder på både et hyggeligt byliv og fantastiske naturområder.

Denne etplans murstensvilla har med sine 138 velindrettede kvm en helt optimal planløsning, så alle behov kan dækkes. Villaen er gennemgribende renoveret i perioden 2012 – 2017 og fremtræder meget velholdt. Boligen præsenterer sig med et ideelt bryggers med gulvvarme, hvor der er mulighed for at indrette en funktionel garderobe og samtidig have plads til vaskefaciliteterne.

Det store køkken/alrum er husets hjerte, hvor det flot moderniserede køkken er opført i tidløse materialer. Her er der rig mulighed for at kokkerere med masser af arbejdsplads og dejligt lysindfald med udsigt til den store have. Endvidere åben forbindelse til spiseafdelingen og stuen.

At denne skønne villa i stor grad henvender sig til familien, viser sig ligeledes ved de velindrettede børneværelser og soveværelse med skabsvæg. Her er kvadratmeterne optimalt udnyttede, og man får således nogle gode regulære rum at opholde sig i. Fra køkkenalrummet træder man ud i en mindre fordelingsgang med indgang til et moderne gæstetoilet med gulvvarme samt et flot badeværelse med stor bruseniche og gulvvarme.

Bevæger I jer ud på grunden, finder I en stor og frodig have med en stor flisebelagt terrasse. Her kan I sidde og nyde solen og roen ugeneret, mens ungerne leger på plænen. I den dobbelte carport er der plads til at begge biler kan holde i tørvejr. I forlængelse af carporten er der et stort redskabsrum.

Denne skønne bolig ligger på et roligt og lukket vænget med et særdeles godt naboskab og velfungerende grundejerforening. De nærliggende fællesarealer byder på legeplads, fodboldbane, sø og en hyggelig shelter, som ejendommen har 1/8 part i. I får derfor rig mulighed for at tilbringe mange hyggelige timer med udendørs aktiviteter, hvor børnene kan sendes trygt ud at lege.

Jelling byder på flere indkøbsmuligheder og offentlig transport. Indenfor få minutters gang findes bl.a. daginstitution, og der er ligeledes stisystem til 2 lokale skoler. Derudover har byen sit eget nyopførte lægehus, tandlæge, klinik for fysioterapi, bibliotek, biograf, spisesteder/caféer, butikker og museum. Jelling rummer også et aktivt foreningsliv med gode sportsfaciliteter samt naturrige oplevelser tæt på i form af Fårup Sø og skovområdet ved Jelling Golfklub. Om sommeren kan I glæde jer over Jelling Musikfestival og de andre skønne tiltag, som denne by kan blære sig med.


Fårupled 15, 7300 Jelling
Pris:
2.349.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
138
Grund:
1050
Værelser:
5
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1997
Ejerudgift pr. md.
2.427 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter