fbpx
Plantegning Zoom

SPÆNDENDE VILLA I FLERE ETAGER BELIGGENDE I HALS

Del bolig

Nu kan I få ideelle forhold for livet i Hals. Denne funktionelle villa fra 1952 med adresse på Engvej 8, giver de bedste forudsætninger for at starte et nyt boligkapitel med mange muligheder. Villaen tager imod jer med 100 indbydende etagemeter samt en kælder på 64 kvadratmeter, og dertil får I fornøjelsen af en stor have med en hævet terrasse på ugeneret hjørnegrund. 


Når I ankommer til adressen, kan I parkere bilen i den rummelige indkørsel, hvor der bagved lågen nås et stort disponibelt rum, isoleret og med varme, oplagt til mange kreative timer. Derudover skal I glæde jer til den skønne syd- og vestvendte grund, der byder på traditionel have med en solrig terrasse, hvorfra børnene kan rutsje hovedkulds ned i den grønne græsplæne. 


Stueetagen udspiller sig på en entré, et badeværelse med separat bruseniche, et køkken med opvaskemaskine samt en stor stue, der er hjemmets primære opholdsmiljø. I vil få timevis af gode stunder til at gå i familiens tegn, om det er foran brændeovnen eller udenfor på den 55 kvadratmeter store terrasse, der fungerer som en integreret del af rummet, når døren først åbnes. Førstesalen byder på en repos, to fine børneværelser med radiator samt et stort soveværelse med godt lysindfald og ligeledes radiator. 


Kælderen præsenterer sig med diverse disponible rum, der kan indrettes som aktivitets- eller hobbyrum, og dertil finder I et vaskerum, hvor alt det praktiske kan foregå. Denne skønne villa er oplagt for børnefamilien, eller parret i alle aldre, der er på udkig efter deres kommende drømmebolig med en attraktiv beliggenhed. 


Kigger I væk fra adressen og mod bylivet, findes dette blot 550 meter fra hjemmet. Her kan I gå på genbrugsjagt, købe fint brugskunst med hjem, deltage i det rige foreningsliv eller opleve det sprudlende kulturliv ved blandt andet Hals Museum og Skanse. Derudover skal I glæde jer til at opleve det pulserende havnemiljø, Limfjorden og Aalborg Bugt kun 10 minutters gang fra hjemmet. Desuden er der kort afstand til hverdagens fornødenheder, såsom skole, daginstitution og gode indkøbsmuligheder.

Engvej 8, 9370 Hals
Pris:
825.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
100
Grund:
800
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1952
Ejerudgift pr. md.
1.953 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter