fbpx
Plantegning Zoom

FLOT BYHUS - OGSÅ OPLAGT SOM INVESTERINGSEJENDOM MED TO LEJEMÅL

Del bolig

Velkommen til Dronningensgade 17, i Fredericia – her ligger en royal værdig parcelhusvilla, som nu kan blive jeres. Boligen er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig en unik villa, med rigeligt med plads, et romantisk udtryk og en placering, der ikke er til at sætte en finger på.

Hjemmets placering er i sandhed ekstraordinær – med en placering i et parcelhusområde, er man sikret at kunne nyde tilværelsen i fred og ro – samtidigt er man omringet af skøn natur både på og udenfor matriklen. Her har man kun 400 m til strand og 100 m til vold. Men udover den skønne natur og ro, er denne beliggenhed også bekvemmelig for den travle familie, da man har alle hverdagens fornødenheder og weekendens fornøjelser, uanset alder, beliggende indenfor 2 km af hoveddøren. Hjemmets placering er i særdeleshed optimal for pendlere, da der kun er 3 km til motorvejsforbindelser – samt under 2 kilometer til Fredericia station som er knudepunkt til både Fyn og Jylland.

Udvendigt bydes man velkommen af det charmerende ydre, med den fine facade, der giver associationer til de unikke gader i San Francisco. Der er også den gode baghave med flotte beplantninger og græsarealer, hvor kun fantasien sætter grænserne for legemulighederne. Men i haven kan man også opholde sig på de store terrasser, hvor solen står op ved indgangen og er i haven hele dagen om sommeren. Desuden er der nyanlagte fliser i det meste af haven.

Indvendigt fortsætter herlighederne, med de veludnyttede kvadratmeter der er fordelt på 4 etager. Den fine kælder byder på to store disponibelt rum. På stueetagen ligger det ene flotte køkken, det har en åben udformning, der dog stadig giver mulighed for at koncentrerer sig om madlavningen – selve elementerne er holdt i en moderne hvid og sort kontrast-stil, som på en perfekt måde matcher de mørke gulve. Stuen er rummelig, og nyder et flot lysindfald gennem de klassiske dannebrogs vinduer, som går igen i mange af rummene. Derudover tilbyder stueetagen et skønt badeværelse med mørke klinker, og rummet inkluderer både vaskesøjle og separat brus. På 1. Sal ligger, de to værelser, der begge er lyse og rummelige – der er desuden to meget anvendelig repos, hvoraf det ene hører til 2.sal.

2. sal byder på en seperat lejlighed, som kan anvendes til udlejning, eller at integrere den i huset. Her finder man endnu et moderne køkken, to værelser – hvoraf det ene har flot karnap. Her ligger også husets andet badeværelse, som ligeledes inkluderer separat brus.


Dronningensgade 17, 7000 Fredericia
Pris:
2.375.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
154
Grund:
409
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1896
Ejerudgift pr. md.
1.486 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter