fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! GOD LEJLIGHED I GÅAFSTAND TIL S-TOG OG HVERDAGENS FORNØDENHEDER!

Del bolig

Velkommen til denne hyggelige lejlighed som er klar til direkte indflytning. Billige fællesudgifter, brugsret til hyggelig fælles have og god forening.

Ejendommen: God og velfungerende ejerforening. Ejendommen er opført i 1970 i gule sten med store vindues partier. Foreningen er omkranset af hyggeligt, grønt fællesareal.

Fælles faciliteter: Kælderrum, fællesvaskeri, tørrerum, cykelparkering, gode parkeringsmuligheder, fælles have, hvor bordebænke-sæt står klar til en stille stund i solen.

Lejligheden er beliggende på anden og øverste sal i bygningen. Den er på 35 velindrettede kvadratmeter og har den optimale planløsning, som indeholder: entre med god plads til overtøj. Skønt, lyst elementkøkken i åben forbindelse med stuen. Køkkenet integrerer sig fint i stuen, og det passer perfekt ind i den enkle indretning med sine hvide skabslåger. Dejlig, lys opholdsstue kombineret soveværelse med fine indretningsmuligheder samt udgang til den store altan. På den aflukkede altan. får du nogle herlige bonuskvadratmeter, der vil fungere som et ekstra opholdsrum, og når vejret er godt, kan du åbne vinduerne og lade solen strømme indenfor. Fra altan nydes solen samt den flotte, grønne fælles have. Lyst og stort badeværelse med en rummelig bruseniche og et tidløst udtryk, hvor lyse fliser går igen både på gulvet og på væggene.

Område: Lejligheden er centralt beliggende, fint tilbagetrukket fra Buddingevej i rolige og grønne omgivelser. Fra ejendommen er der kort afstand til bl.a. indkøbsmuligheder, cafemiljø og lækker take-away, der nemt frister dig til at springe madlavningen over; sportsfaciliteter og naturområder. Med ca. 5 minutter gå gang til Buddinge Station får du optimale tog og busforbindelser.


Buddingevej 180, 2. 205., 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
35
Værelser:
1
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1970
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter