fbpx
Plantegning Zoom

STRÅLENDE VILLA MED SKØN BELIGGENHED I KIRKE ESKILSTRUP

Del bolig

Strålende villa med skøn beliggenhed i Kirke Eskilstrup

Velkommen til Borgergade 17B, i Kirke Eskilstrup - en dejlig villa perfekt til par og familier, der er kompromisløse, når det kommer til design, plads og placering. Boligen blev opført i 1920, men fremstår fantastisk velholdt både indvendigt og udvendigt. Til villaen medfølger indkørsel, carport og en fin bag- og forhave. Forhaven er indrammet af grønt, og byder på havens græsareal med plads til leg eller boldspil. Det resterende af haven tilbyder skønne terrasser. Deres placering i næsten alle retninger garanterer det optimale udbytte af solens stråler - fra den står op til den går ned. Med en inddeling af ophold og grønt område, bliver haven også naturligt opdelt i hyggelige kroge.

Grunden er på 760 kvm, hvoraf det indvendige udgør 173 veludnyttede kvm i to etager. I stueetagen finder man det fine, ældre køkken, som er holdt i en klassisk hvid stil - og elementerne fylder rummet godt ud, uden at der bliver trangt. Den store stue byder på et skønt lysindfald gennem de store vinduer, og rummets aflange facon giver det en formidabel åben atmosfære. Fra stuen er der udgang til den hyggelige, lyse udestue. De mange vinduer, der pryder næsten hele den ene facade, gør at grænsen mellem det indvendige og udvendige bliver dejligt flydende. Stueetagen tilbyder desuden et skønt badeværelse med gulvvarme. Desuden er der to gode værelser, der med planløsningen giver mulighed for fx at lave kontor, tv-stue eller ungdoms- og voksenafdeling. På førstesalen er de tre rummelige værelse, der alle har et herligt lysindfald. Herudover et toilet, med mulighed for udvidelse.

Boligens beliggenhed er også genial - med en placering i et roligt kvarter. Der er kort til skole og daginstitutioner samt sportshal med fitnesscenter – alt kan nås via cykelsti. Desuden kan man nyde naturskønne gåture i de grønne oaser, der ligger omkring boligen. Man har kort til stationen, hvorfra der går lokalbane med kun 4 minutter til Tølløse. Derudover busforbindelse: Ringsted-Holbæk. Samtidigt ligger Kirke Eskilstrup fantastisk godt, med under 30 minutter til alle de store midtsjællandske byer som Roskilde, Ringsted og Holbæk – og under en times kørsel til København.


Borgergade 17B, 4360 Kirke Eskilstrup
Pris:
2.095.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
173
Grund:
760
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1920
Ejerudgift pr. md.
2.145 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter