fbpx
Plantegning Zoom

LYS OG MODERNE LEJLIGHED MED STOR ALTAN OG GODE P-MULIGHEDER!

Del bolig

Velkommen indenfor til en fremvisning af denne veldisponerede lejlighed, der er beriget med en rolig beliggenhed tæt på alle byens muligheder. Perfekt for både enlige og par i de fleste af livets stadier, da boligen er placeret på 1. sal.

Adressen er først og fremmest hjemsted for en gedigen ejendom fra 1971, og her får beboerne glæde af den veletablerede parkeringsplads såvel som de hyggelige fællesområder, hvor naboer hurtigt kan forvandles til venner. Som et ekstra plus venter et stort og spændende supermarked i bygningens stueetage, hvorfor der er ganske kort til et stort udvalg af friske råvarer.

Lejligheden står snorlige og er mere eller mindre indflytningsklar; det ses tydeligt, at der er lagt mange timer i istandsættelse og modernisering. I tilgår hjemmet via den åbne og luftige svalegang, og herfra venter først og fremmest en entré med opholdsrummet i forlængelse. Og opholdsrummet fungerer uden tvivl som hele boligens omdrejningspunkt – her har I både spisestue, dagligstue og det topmoderne køkken med alt i hårde hvidevarer. Som et ekstra plus er det herfra, der er udgang til altanen, der strækker sig hele vejen langs lejlighedens facade, hvorfor den er rummelig og indretningsvenlig. Planløsningen byder selvfølgelig også på et regulært soveværelse, et lille, praktisk bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt et tidløst flisebadeværelse med bl.a. stor bruseniche.

Bonkesvej ligger parallelt med Hvidovrevej, så her I vil bo i fred for trafikken, men stadig med let adgang til de indkøbsmuligheder, som hovedgaden tilbyder. Der er 750 meter til Hvidovre St., og pendleren kan ligeledes glæde sig over de mange busforbindelser samt den korte afstand til motorvejen. Som prikken over i’et venter grønne åndehuller i form af Vigerslevparken og Damhussøen, hvilket giver mulighed for et afbræk i hverdagen.
Bonkesvej 3F, 1., 2650 Hvidovre
Pris:
2.195.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
60
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1971
Ejerudgift pr. md.
3.146 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter