fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! HYGGELIGT ENDERÆKKEHUS PÅ LUKKET VÆNGE

Del bolig

Det kan være alt fra parret til den lille børnefamilie, der nu finder hjem her på Bomager 28, hvor I kan folde tilværelsen ud i rammerne af et hyggeligt enderækkehus på et lukket vænge. Der er tale om et 50’er-hus opført i røde mursten, og byggeåret hedder helt præcist 1958.

Bevæger I jer indenfor, møder I en bolig på 97 veludnyttede kvadratmeter i ét plan, og hjemmet prydes af trægulve, lyse materialevalg og flere moderne istandsættelser; se eksempelvis bad og køkken, hvor I præsenteres for tidssvarende design og rene linjer. Køkkenet står med hvide, grebsfrie elementer samt lyse mosaikker på bagvæggene, og der er indtænkt god skabsplads til køkkengrejet. Badeværelset byder derimod på både et væghængt toilet og fliser i en varm nuance.

Dertil kommer tre værelser, hvoraf det ene opgraderes med en skabsvæg til garderoben, og til slut fuldendes boligen af stuen, hvor I kan samles til hyggestunder foran brændeovnen. Samtidig åbner stuen op til nogle gode bonuskvadratmeter i form af en udestue, som kan give jer et ekstra opholdsrum på grænsen mellem inde- og udelivet; det bliver en overgang til sommerdagene på den dejlige træterrasse, der ligger i forlængelse heraf. Jeres baghave orienterer sig perfekt mod sydvest, så der er garanti for sol, når I slår jer ned i det gode vejr, og scenen er sat for grillhygge med vennebesøg.

Alt det ligger i de trygge rammer af et lille, lukket vænge i Baldersbrønde, som udgør den østlige del af Hedehusenes byområde. Her bliver I bogstavelig talt naboer til børnehuset, som ligger på modsatte side af jeres lukkede villavej, og derudover har I også kort vej til skole og indkøb, ligesom et kvarters gåtur eller en lynhurtig cykeltur tager jer til Hedehusene Station; herfra kan pendleren hoppe på toget til Roskilde eller direkte til jobbet i København.

Velkommen til en skøn tilværelse hjemme på Bomager 28.
Bomager 28, 2640 Hedehusene
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
97
Grund:
578
Værelser:
4
Energimærke:
G
Bygget/ombygget:
1958
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter