fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! OPLAGT FORÆLDREKØB – CHARMERENDE 2V’ER MIDT INDE I KOLDING

Del bolig

Fjordbyen Kolding rangerer som den 7. største by i Danmark, og her får du fornøjelsen af at kunne flytte helt ind i centrum af historiens vingesus. De gamle gader snor sig rundt mellem hinanden og giver hurtigt adgang til den stemningsfulde bymidte, den charmerende slotssø og alle Koldings bedste facetter – lige fra skoven til slottet, der er byens vartegn.

Det, vi skal kigge nærmere på i dag, er den oplagte begynderbolig for dig, der drømmer om at skifte teenage- eller kollegieværelset ud med dit helt eget domæne, for den hyggelige lejlighed med adresse på Blæsbjerggade 20, st. th. har virkelig noget at byde på. Den højt beliggende stuelejlighed åbner sig op med i alt 56 gode kvadratmeter fordelt over stue med køkken, entré, soveværelse og badeværelse, som hele vejen igennem spejler en charmerende atmosfære med en lang række bemærkelsesværdige detaljer. Her er den rå murstensvæg i stuen, som indrammer vinduerne med et spændende udtryk, der ydermere går godt i spænd med det tidløse køkkens sorte fronter. Køkkenet har alle de nødvendige hårde hvidevarer og en god håndfuld skabsplads, og den direkte forbindelse mellem madlavningsalter og opholdsareal er ganske genial, når hverdagen er sat i stilling.

Dertil kommer entréen, der snildt kan tage imod overtøjet, mens det store badeværelse med separat brus både har udluftningsvindue og mulighed for en eventuel vaskemaskine. Sidst men ikke mindst er der jo det rummelige soveværelse til skønhedssøvn og tøjopbevaring, der ligger ganske roligt med vinduer ud mod den grønne gård.

Apropos gården er den bestemt også et kig værd. De lejligheder, der hører til foreningen her, deles om en flisebelagt gårdhave med et par nye træer, der er i færd med at vokse sig store og stærke, mens du kan invitere vennerne på et glas vin i det fri, da der er et praktisk bord/bænkesæt.

Så velkommen til Kolding, den smukke perle, hvor du bor tæt på de populære uddannelsesinstitutioner og ikke skal rundt om mange gadehjørner, før butikker, caféer og spisesteder står i kø med deres fristelser.

Velkommen hjem!


Blæsbjerggade 20, ST. th., 6000 Kolding
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
56
Værelser:
2
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1900
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter