fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! DEJLIG 1-PLANS-VILLA MED SKØN BELIGGENHED PÅ ROLIG VILLAVEJ!

Del bolig

Velkommen til Bag Fortet 5, lidt udenfor Herlev – her ligger en herlig villa, der fra første øjekast vil charmerer sig ind på livet af jer. Hjemmet er perfekt til familien eller parret, der ønsker sig en bolig med gennemførte design detaljer, masser af plads og en pragtfuld placering.

Huset er opført i 1953 og ombygget i 1985 – det fremstår charmerende og velholdt både indvendigt og udvendigt. Man bydes velkommen af den fine garage, hvor man trygt kan holde bilerne. På den anden side af garagen ligger et dejligt havestykke, og den første terrasse, hvor man kan opholde sig ugeneret. På den anden side ligger den store terrasse, med flotte bede og flotte fliser – derudover kan man grundet dens sydvendte placering nyde alt fra formiddag- til eftermiddagskaffen derude.

Indvendigt fortsætter herlighederne – med veludnyttede kvadratmeter fordelt på et plan. Man bliver budt velkommen indenfor af den indbydende entré, hvorfra der er adgang til både køkken og stue. Køkkenet har god plads til både at hygge sig med madlavningen på bordet, og til opbevaring. Derfra er der åbent til den flotte vinkelstue – hvilket giver rummene en åben og luftig fornemmelse. Selve stuen har plads til inddele i spise- og opholdsstue – og rummets naturligt hygelige atmosfærer bliver blot forstærket af den pæne brændeovn. Til stuen ligger også to gode værelser, hvoraf det ene ligger i forbindelse til den solrige udestue. Derudover inkluderer boligen endnu et godt værelse, samt et bryggers og et flot badeværelse med separat brus.

Beliggenheden er heller ikke til at sætte en finger på – huset ligger på hjørnet af en stikvej i et roligt villakvarter, og derfor er man næsten garanteret at kunne nyde tilværelsen i fred og ro. Hjemmet ligger også bekvemt for den travle familie med under 3 kilometer til Herlev midtby, hvor man har adgang til alle hverdagens fornødenheder og weekendens fornøjelser, hvadend det gælder skole, institutioner, indkøb, restauranter eller kultur – derfra er der desuden adgang til s-togslinjerne C og H, og med dem kan man komme til København på kun 20 minutter, og man har ikke mere end 1 minut i bil til motorvejsforbindelser.

Bag Fortet 5, 2860 Søborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
90
Grund:
928
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1953
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter