fbpx
Plantegning Zoom

Fantastisk 2 etagers ejendom centralt i Nakskov.

Del bolig

Velkommen til dette rolige kvarter hvor du kan nyde freden men samtidig være tæt på byen. og det kan I godt glæde jer til, for her bliver I budt velkommen af en klassisk og yderst velholdt bolig, der er i alt 142 KVM. som står klar til nye ejere. Med i købet hører også en dejlig have til sommerdagene. Her bor I med gåafstand til både indkøb, daginstitution, skole, fjord og byens stemningsfulde centrum, hvor I kan lade jer friste af butikslivet og spisestederne. I kommer ikke til at mangle noget. Boligen kan i øvrigt også anvendes til flexbolig. Der er fjernvarme, og specielt den højloftede og tørre kælder gør, at denne bolig er rummelig og økonomisk.
Kælderen er indrettet med et toilet, et vaskerum samt tre disponible rum i forskellige størrelser, og her kan I udleve drømmene om alt fra viktualierum til hjemmekontor og fitness - mulighederne er mange.

Ovenpå venter boligen, som byder på en lys og venlig atmosfære, der straks gør det nemt at føle sig hjemme. Etagen er dedikeret til et flisebadeværelse med brus, et nydeligt køkken, to værelser og et rummeligt stuemiljø, der sørger for rigelig plads til familielivet. Sommerens opholdsrum finder I derimod i haven, hvor fliseterrassen lægger op til en stille stund i det gode vejr. Haven er indrettet med højbede, hvor I kan forsyne jer med hjemmedyrkede krydderurter, og har I små børn, vil I også sætte pris på, hvordan græsplænen giver plads til fri leg og boldspil. Uderummet er samtidig overskueligt i størrelsen og dermed nemt at holde, så der er tid til at slappe af og nyde sommerdagene.
Wibolttsvej 7, 4900 Nakskov
Pris:
695.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
71
Grund:
520
Værelser:
3
Energimærke:
F
Bygget/ombygget:
1937
Ejerudgift pr. md.
1.505 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter