fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! CHARMERENDE VILLA MED LYSTHUS OG LADE - NATURSKØN BELIGGENHED PÅ STOR GRUND

Del bolig

Ude på landet, for enden af en lukket vej ligger der et charmerende landsted på en stor grund - her har I nu mulighed for at skabe et hjem i fredelig omgivelser, hvor der er masser af plads til de store armbevægelser. Ejendommen består af en villa og en lade samt en kæmpe have, hvor naturen sine steder har frit spil - et dejligt fristed, som alligevel er under ti minutters kørsel fra Vordingborg og den nærmeste motorvejstilkørsel. 

Overalt i boligen er der en lys og venlig stemning, og stuen er ingen undtagelse. Der er et skønt lysindfald fra syd, blandt andet via de franske døre, der åbner ud til haven, og endnu et sæt franske døre leder ind til en spisestue, der også kan benyttes som et værelse. Køkkenet er holdt i et klassisk design med hvide fronter, som klæder ejendommen, og da rummet har en god størrelse, kan I etablere en mindre spiseplads. Boligen fremtræder helt indflytningsklar, og der er opført et godt badeværelse med bruseniche. Stueplan består ligeledes af en entre eller et bryggers, og på første sal bidrager de synlige loftsbjælker til en behagelig atmosfære - etagen er indrettet med en stue og tre værelser.

Ejendommen er opført i 1930, og den store lade har et væld af anvendelsesmuligheder. Omkring villaen er der anlagt en mere traditionel have med græsplæne, bede og buske, og bedst af alt kan I trække jer tilbage i lysthuset, der udover en fantastisk udsigt over markerne også byder på en brændeovn. Flagstangen lader jer markere familiens mærkedage, og den store naturgrund er et skønt udgangspunkt for en fredelig stund i det fri.

Selvom I vil bo ude på landet med langt til naboen og naturen lige uden for døren, kan I hurtigt få adgang til byen, og der er kun otte minutters kørsel til de nærmeste skoler i området. De daglige indkøb kan for eksempel foretages i Ørslev, der kun er fire kilometer væk, mens det også er muligt at søge til Vordingborg - en større by med flere forretninger, spisesteder og kulturelle tilbud. Desuden er der heller ikke langt til motorvejstilkørslen, så det også er muligt at pendle fra boligen.

Man får ved køb af ejendommen sin egen lille skov bagerst på grunden. Hele grunden er iøvrigt indhegnet, og med en flot smedejernslåge ved indkørslen. Der er anlagt en stor gårdsplads med sten foran hus og lade med god plads til f.eks. parkering af flere biler. Der er rige muligheder for at holde dyr - hest eller får f. eks. Laden rummer plads til etablering af bokse, og der er fine muligheder for både folde og baner på grunden, som også blot kan nydes som det skønne stykke natur, som det er, med masser af fugle- og dyreliv lige uden for døren.

En unik og velholdt ejendom med en stor naturgrund, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os gerne for en fremvisning


Vråvej 50, 4760 Vordingborg
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
143
Grund:
11002
Værelser:
6
Energimærke:
C
Bygget/ombygget:
1930
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter