fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! STEMNINGSFULD EJENDOM MED EN GENNEMFØRT INDRETNING

Del bolig

Nu har I mulighed for at flytte ind i et charmerende og velholdt rækkehus fra 1862, der har en central beliggenhed i Varde nær ved Arnbjergparken. Boligen er i flot stand med et opdateret køkken og badeværelse, så I nemt kan flytte ind og skabe et dejligt hjem.

Huset har en enkel planløsning, hvor stuen, alrummet og køkkenet er i åben forbindelse med hinanden, så der opstår en god sammenhæng i boligen. Køkkenet er holdt i et klassisk design, der klæder ejendommen, og der er installeret alt i hårde hvidevarer, så intet vil mangle i dagligdagen. Der er god plads til spisebordet i alrummet, hvor husets gode og lette atmosfære slår igennem, og stuen viderefører fornemmelsen med mulighed for at etablere et hyggeligt sofahjørne. Badeværelset er helt stilrent i sit udtryk med et flot møbel og mosaik på gulvet, og det er opført med en separat bruseniche. Dertil består boligen af en entre og en førstesal, hvor I bliver mødt af et lyst værelse med synlige bjælker, der præsenterer sig lige så indbydende som resten af ejendommen.

Med til huset hører en overdækket terrasse, hvor I kan nyde tilværelse i det fri - her har I en dejlig plet at opleve sommeren fra med mulighed for at slappe af og drikke et dejligt glas hvidvin sidst på dagen. Ejendommen er en del af en charmerende række af ældre hus, der ligger langs en mindre befærdet gade. 

På denne adresse har I blot tre minutters gang til indkøb, ligesom I vil være i gåafstand til byens forretningsliv, der er rigt og alsidigt. Varde er en hyggelig by med flere kulturelle tilbud, der blandt andet tæller biograf, ligesom I finder flere spisesteder i området, og der er rig mulighed for at gå lange ture langs Varde Å eller at besøge den nærliggende park, når I ønsker frisk luft og grønne omgivelser. Byen har således alt, hvad I kan ønske jer i hverdagen, ligesom I nemt kan tilgå hovedvejen inden for fem minutters kørsel, så både Esbjerg og motorvejen heller ikke er alt for langt væk.

En skøn ejendom med en gennemført indretning, som vi glæder os til at introducere jer til - kontakt os gerne for en fremvisning.
Voldsti 9, 6800 Varde
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Rækkehus
Boligareal:
60
Grund:
53
Værelser:
2
Energimærke:
B
Bygget/ombygget:
1862
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter