fbpx
Plantegning Zoom

INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED SUVERÆN BELIGGENHED

Del bolig

INDFLYTNINGSKLAR VILLA MED SUVERÆN BELIGGENHED

På Voldgade 5 har vi fornøjelsen af at udbyde denne nydelige og indflytningsklare villa, der er det oplagte valg for familien eller parret.

Villaen er opført i 1922 og fordeler sig over 173 etagemeter, inklusiv en mulighedsrig kælder på 63 gode m2. Det er tydeligt, at huset løbende er vedligeholdt og istandsat, for det fremtræder pænt og indbydende med klassiske elementer og tidløse materialevalg.

I bydes velkommen i en lys entré, hvor trappen først leder os op på 1. salen, som byder på to store værelser, hvoraf det ene har integreret disponibelt rum, der eksempelvis kan anvendes som walk-in closet. Vi bevæger os ned i stueetagen igen, hvor I har endnu et værelse, hvilket giver jer en oplagt mulighed for at indrette forældreafdeling i stueplan og børneafdeling på 1. salen. Stueetagen fortsætter med et brusebadeværelse, et dejligt køkken-alrum og en stue. Badeværelset er opført i klassiske hvide klinker med separat bruseniche og et et praktisk skabsmodul ved vasken. I flot harmoni hermed står køkkenet med hvide facader og mørke bordplader i et tidløst design. Huset har et godt lysindfald, en rummelig atmosfære og en super velanlagt planløsning. Med andre ord kan I flytte ind og føle jer hjemme med det samme.

Til huset hører en dejlig have med et hyggeligt gårdmiljø og grønne arealer, hvor den frodige beplantning og de mange hyggelige kroge sætter den helt rigtige stemning. Her er endvidere et godt udhus, der kan tjene mange formål.

Udelivet kan I sandhed nydes her - og ikke kun i haven, men også ved vandet og de naturskønne områder, der bare ligger få skridt fra hoveddøren og indbyder til at trække stikket og nyde tilværelsen under åben himmel. Det er ikke kun naturen, der er lige ved hånden, for nærmiljøet byder også på gode handlemuligheder, spisesteder, cafeer, kulturelle oplevelser og naturligvis både skoler, daginstitutioner og fritidsaktiviteter. Struer er en helt igennem dejlig by med masser af liv, aktivitet og stemning. Her vil I elske at bo.
Voldgade 5, 7600 Struer
Pris:
995.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
110
Grund:
854
Værelser:
3
Energimærke:
E
Bygget/ombygget:
1922
Ejerudgift pr. md.
1.643 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter