fbpx
Plantegning Zoom

Del bolig

STOR OG SPÆNDENDE VILLA MED SEKS VÆRELSER – FREDELIGT KVARTER

På en lukket villavej i Harboøre udbyder vi en stor villa, der nu kan blive jeres. Med i alt seks værelser er ejendommen perfekt til den store børnefamilie, som ønsker at bo i et fredfyldt kvarter uden gennemkørende trafik, og dertil er alle hverdagens fornødenheder lige i nærheden.

Boligen fremtræder i god stand med et dejlig køkken-alrum, hvor I naturligt vil samles i hverdagen til madlavning, måltider og måske lektielæsning. Der er opført et tidløst køkken med alt i hårde hvidevarer, og lyset strømmer ind i rummet fra de store vinduespartier, så der er en god og lys atmosfære. En brændeovn giver varme og hygge til de køligere dage, og der opstår en særskilt afdeling ved vindeltrappen med adgang til et badeværelse, et gæstetoilet samt et værelse. Den lette og venlige stemning fortsætter i stuen, hvor lyset kommer fra syd – her er der også udgang til terrassen – og I kan indrette et dejligt opholdsrum med både sofahjørne og spisestuemøbler. Dertil består stueetagen af en entre og et bryggers, der begge har adgang til et disponibelt rum, mens første sal fungerer som en soveafdeling med fem værelser og et badeværelse. Fra et værelse har I adgang til en lukket svalegang, og der er mulighed for opbevaring med skabsplads i flere rum – desuden er badeværelset etableret med både badekar og bruseniche.

Ejendommen er opført i 1972 med en have, der vil være nem at holde, da den primært består af en græsplæne og enkelte bede – men I kan selvfølgelig indrette jer efter lys og behov. Der er anlagt flere skønne terrassemiljøer, og her finder I for eksempel en delvist overdækket terrasse mod øst, mens der mod syd er mulighed for at opholde sig i direkte sol på terrassen det meste af dagen. Ejendommen har både carport og garage, og ved indkørslen ligger der endnu et overdækket område, hvor I for eksempel kan parkere familiens cykler.

I Harboøre kan I nemt få alle hverdagens behov dækket med indkøbsmuligheder, skole og daginstitution i gåafstand fra ejendommen, og der er mulighed for en aktiv fritid med idræt i den lokale hal, ligesom I også bor tæt på en fitnesspark og en skaterhal. Omegnen er selvfølgelig præget af den naturskønne beliggenhed nær Vesterhavet, hvor der fra boligen kun er fem-seks minutters kørsel til stranden ved Langerhuse – derudover er Harboøre en stationsby, hvorfra I kan tage toget til andre dele af landet.

Kontakt os gerne for en fremvisning – vi glæder os til at introducere jer til en skøn villa.

Violvej 10, 7673 Harboøre
Pris:
795.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
222
Grund:
839
Værelser:
6
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1972
Ejerudgift pr. md.
1.462 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter