fbpx
Plantegning Zoom

ARKITEKTONISK SPÆNDENDE VILLA MED MASSIVT POTENTIALE

Del bolig

På en dejlig adresse i Ruds Vedby finder I denne utroligt interessante villa, der præsenterer sig spændende for det nysgerrige øje - og så med mulighed for at sætte jeres eget præg på jeres næste hjem.

Boligens 147 kvadratmeter fordeler sig på stueplan på to entréer, et køkken i forbindelse med en spisestue, en stue i forlængelse, et bryggers, et badeværelse og et toilet, og ovenpå gemmer der sig yderligere to værelser. Som om det ikke er nok, der er yderligere plads til opbevaring i en praktisk kælder, så hjemmet til hver en tid kan stå indbydende og nydeligt frem. Køkkenet giver god plads at arbejde på, og den åbne forbindelse til opholdsarealerne skaber en behagelig rumfornemmelse rummene imellem, og det bliver endnu bedre af, at I kan bevæge jer direkte ud på en sydvendt terrasse. Rummeligheden vil ingen ende tage, for badeværelset giver plads til både badekar og bruseniche samt med retro terrazzogulv, hvor gæstetoilettet blot er et plus oven i hatten. Værelserne er i fine størrelser, det ene med et ypperligt lysindfald fra et ovenlysvindue og det andet med en prima loftshøjde takket være husets arkitektoniske udformning.

På den praktiske side er der lagt fibernet, og et godt skur hører til matriklen, så redskaberne kan stå tørt og godt. Ud over en sydvendt terrasse får I ydermere tilhørende store grønne græsarealer omsluttet af frodig bevoksning, så I til hver en tid kan fange solen med kildende græsstrå under tæerne - en brugshave, både til leg og til jer med grønne fingre - altid privat og indbydende.

Fra matriklen kan skolen nås både på gåben og på cykel, og med Dagli’Brugsen lige ved siden af skolen får I det hele lige ved hånden - endda med fodboldbaner bare 100 meter fra hoveddøren. Ruds Vedby Station befinder sig ovenikøbet ikke mere end 400 meter herfra, som blandt andet kan fragte jer til Slagelse på bare 17 minutter - turen i bil kan klares på 20 og Ringsted på godt 30.

Finansiering:

Siger banken nej kan sælger tilbyde finansiering via sælgerpantebrev. For yderligere information kan Kusk Ejendomme kontaktes på mobil: 2856 3752 og mail christian@kuskejendomme.dk


Vinkelvej 4, 4291 Ruds Vedby
Pris:
895.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
147
Grund:
700
Værelser:
4
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
1.760 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter