fbpx
Plantegning Zoom

SOLGT! LYS OG VELHOLDT 2V’ER ØVERST OPPE - TO ALTANER OG GOD PLANLØSNING!

Del bolig

I skal vende blikket mod Vanløse, hvis I hører til blandt singler, studerende eller unge par, der jagter drømmen om den attraktive 2V’er med en bynær adresse! Lige nu har I nemlig mulighed for at overtage 57 velholdte kvadratmeter tilsat hele to altaner, og alt det ligger i gåafstand fra Vanløse Station, ligesom I får Damhussøen som nabo.

I flytter ind på Vinkelager 5, hvorfra I har 500 meter til de naturskønne omgivelser langs og omkring Damhussøen, så I har nem adgang til friske gå- og løbeture, men samtidig har I kort vej til bylivet, for Ålekistevej folder sig ud med alt fra take-away til indkøbsmuligheder og specialbutikker. På 10-15 minutter kan I også gå til Kronen, der udgør Vanløses populære shoppingcenter, og side om side med centret ligger både stationen og små caféer. Ved stationen kan I både fange S-toget og metroen, som på ingen tid forbinder jer med brokvarterene, Indre By og lufthavnen. Kan I bede om mere?

Hjemme på Vinkelager 5 bydes I velkommen af en klassisk rødstensejendom med byggeåret, 1957, og her skal I helt til tops, for jeres nye lejlighed ligger dejligt ugeneret på 3. og øverste sal i bygningen. Denne placering kommer med mange plusser; I bor helt uden overboer, I bor med en herlig udsigt over nabolaget, og lejligheden fyldes af et skønt lysindfald.

Den store mængde dagslys bidrager til det gode førstehåndsindtryk, der møder jer, når I træder indenfor. Den luftige atmosfære er et gennemgående tema i hjemmet, og det samme er den pæne stand; det er tydeligt, at der løbende er lagt kræfter i vedligeholdelsen. Turen starter i entréen, hvor der er indtænkt opbevaring i det indbyggede skab, og herfra har I bl.a. adgang til flisebadeværelset, der er indrettet med alt fra terrazzogulv til badekar. Derudover får I et nydeligt køkken, hvor I kan glæde jer over den gode skabsplads, opvaskemaskinen og ikke mindst døren, der åbner op til den ene ud af to fine altaner - grill på altanen er tilladt. 

Til slut fuldendes planløsningen af den store stue samt soveværelset, som er indrettet med indbygget garderobeplads. De to rum adskilles af franske døre, som lader lyset strømme fra rum til rum, hvilket medvirker til den dejlige rumfornemmelse. Samtidig vil stuen charmere med stuk i loftet, og altandør nr. 2 sætter prikken over i’et; døren leder jer udenfor i solen, hvor I kan sætte jer til rette med eftermiddagskaffen.
Vinkelager 5, 3. tv., 2720 Vanløse
Pris:
0 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Ejerlejlighed
Boligareal:
57
Værelser:
2
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1957
Ejerudgift pr. md.
0 kr.

Sebastian Kirchhoff

Ledende Ejendomsmægler sk@brikk.dk +45 42417686

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter