fbpx
Plantegning Zoom

HYGGELIG VILLA MED NEM HAVE OG DEJLIG BELIGGENHED

Del bolig

Villaen her i Houlbjerg er perfekt for jer, der drømmer om en rolig og tryg hverdag, hvor I er omkranset af langstrakte naturvidder, der får jer helt ned i gear. Adressen er helt nøjagtigt Villungsvej 2, og med denne placering har I hverken langt til Langå, Hammel, Hadsten eller Randers.

I overtager nøglerne til en ejendom fra 1887, men allerede ved første øjekast vil det blive tydeligt for jer, at huset løbende er moderniseret og istandsat. I flytter således ind i en flot og moderne villa, hvis 80 boligkvadratmeter egner sig perfekt til enlige såvel som små familier og parret i de fleste af livets stadier – uanset om I er unge førstegangskøbere, eller om I er et veletableret par med udeboende børn.

Hoveddøren byder jer indenfor i en hyggelig og lysfyldt bolig, hvor I uden tvivl straks vil føle jer hjemme. I møder først og fremmest en entré, der også fungerer som bryggers med vaskefaciliteter, og mod syd har I det store opholdsrum, hvor spisestue, dagligstue og køkken på fineste vis ligger i åben forbindelse. Indretningsmulighederne er således i top, ligesom det tidløst køkken giver gode rammer om madlavningen – som prikken over i’et nyder rummet godt af et sublimt lys takket være de store vinduespartier. Planløsningen byder også på to fine værelser og et tidløst flisebadeværelse med brus, og foruden selve boligen råder ejendommen bl.a. også over et stort skur, hvilket er ideelt for handymanden eller jer med en pladskrævende hobby.

Huset er omkranset af en dejlig have, som kræver minimal pasning og pleje takket være det store græsareal. Alligevel er der god plads til leg og aktiviteter såvel som afslapning – sidstnævnte giver de skønne terrasser ideelle rammer om. Den største smyger sig endda langs husets sydvestlige facade, hvorfor den bades i eftermiddags- og aftensolen. Og sidst men ikke mindst venter en dejlig beliggenhed i rolige og naturskønne rammer tæt på alle hverdagens fornødenheder i de omkringliggende byer.
Villungsvej 2, 8870 Langå
Pris:
499.000 kr.
Få boliglån på 24 timer:
Få boliglån
Type:
Villa
Boligareal:
80
Grund:
366
Værelser:
5
Energimærke:
D
Bygget/ombygget:
1887
Ejerudgift pr. md.
1.208 kr.

Boliglån

Få et boliglån på helt ned til 24 timer.

Få en gratis vurdering

Gør som 100vis af andre og sælg med Brikk. Start med en gratis vurdering fra din lokale mægler og specialist nu.

Få en gratis vurdering

Bestil Dokumenter